Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Messi: "Paris Saint-Germain este locul ideal pentru a câştiga UEFA Champions League"

Messi: "Paris Saint-Germain este locul ideal pentru a câştiga UEFA Champions League"

Lionel Messi priveşte viitorul cu optimism şi speră să mai câştige o altă ediţie a Ligii Campionilor, de data aceasta ca membru al echipei paris Saint-Germain. Într-un interviu acordat pentru CNN, celebrul fotbalist recunoaşte că, totuşi, ar avea un sentiment ciudat în cazul în care va trebui să joace împotriva fostei sale echipe, FC Barcelona.

Messi: "Paris Saint-Germain este locul ideal pentru a câştiga UEFA Champions League"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   19:51

La trei zile după despărţirea de Barca, Lionel Messi încearcă să treacă peste emoţiile acelui moment şi să se gândească la viitorul său ca membru al echipei vicecampioane a Franței.

Messi: "Ei bine, adevărul este că este greu să exprim în cuvinte stările prin care am trecut săptămâna aceasta. Sunt foarte încântat să încep această nouă perioadă care începe și sunt gata să încep noua mea viață aici, la Paris", a spus celebrul fotbalist.

Messi speră să câştige alte ediţii ale Ligii Campionilor în calitatea sa de jucător al echipei Paris Saint-Germain.

"În ceea ce mă priveşte, mi-ar plăcea să câștig o altă ediţie a Ligii Campionilor, așa cum am spus şi în anii precedenți, și cred că am ajuns în locul ideal pentru asta", a mărturisit Lionel Messi pentru CNN.

Messi nu exclude că ar putea întâlni din nou pe teren echipa Barcelonei, de data aceasta, însă, în postura de adversar al clubului unde a jucat timp de 21 de ani.

Amanda Davies, reporter CNN: Ai luat vreodată în calcul ideea unui meci dintre Paris Saint-Germain şi Barcelona în cadrul Ligii Campionilor?

Messi: "Da, s-ar putea întâmpla asta. Aş avea un sentiment destul de straniu dacă s-ar întâmpla asta. Dar, pe de altă parte, ar fi ceva să mă întorc acasă purtând un tricou diferit. Dar vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, şi, dacă se va întâmpla, voi face şi asta cu plăcere".

Zilele trecute, jucătorul argentinian în vârstă de 34 de ani a anunţat despărţirea sa de clubul catalan, care nu a mai putut înregistra contractul atacantului argentinian, după ce acesta a renunţat jumătate din salariul său.

El a semnat un contract pe doi ani cu clubul din Paris, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an. Messi va câștiga 40 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close