Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN A început Neversea 2023, cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa. Cât a costat organizarea ediției din acest an

A început Neversea 2023, cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa. Cât a costat organizarea ediției din acest an

Cel mai mare festival care se desfășoară pe o plajă din Europa începe joi seară la Constanța.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2023   •   19:20

În această seară începe Neversea, locul unde vor cânta timp de patru zile peste 200 de artiști internaționali de top.

Organizatorii au adus la eveniment, în premieră, tehnologia revocalize, prin care participanții pot cânta cu vocea artiștilor preferați, ajutați de inteligența artificială.

Oamenii se vor distra pe lângă cele șase scene cu muzică pe care le-au pregătit organizatorii. Sunt foarte multe locuri în care tinerii se pot poza sau lua masa la înălțime.

Peste 200 de artiști sunt așteptați să urce pe scenele Neversea. Printre aceștia, Don Diablo, Timmy Trumpet, Alok sau Salvatore Gannaci.

Citește și: Fanii pot cânta la Neversea cu vocea artiștilor. Tehnologia Revocalize, în premieră la un festival din lume

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forțe impresionante: polițiști, jandarmi, agenți de pază, dar și câini de urmă. În plus, ISU va monta două spitale mobile și mai multe puncte de prim-ajutor.

"Producția este una impresionantă și în acest an, pentru că vorbim, în primul rând, de o investiție de peste 10 milioane de euro, atât este bugetul festivalului Neversea în acest an.

În ce înseamnă resursele umane, vorbim de peste 10.000 de oameni implicați.

Estimăm că vom avea un trafic de peste 70.000 de participanți în fiecare zi a festivalului", a spus Edy Chereji, organizator.

Accesul la festival se face pe baza unui bilet sau abonament. Prețurile pornesc de la 300 de lei pentru o zi și ajung pana la 2.000 de lei pentru zona VIP. 

×
Subiecte în articol: Neversea 2023 festival Constanța
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close