Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Noi detalii despre Danka, fetiţa dispărută în Serbia şi căutată de o ţară întreagă. Două femei suspecte, filmate la graniţa cu România

Noi detalii despre Danka, fetiţa dispărută în Serbia şi căutată de o ţară întreagă. Două femei suspecte, filmate la graniţa cu România

Ancheta în cazul fetiţei dispărute de 8 zile din Serbia s-ar putea muta în România. Jurnaliştii străini au dezvăluit astăzi că investigatorii au găsit dovezi importante chiar pe camerele de supraveghere de la punctul de trecere a frontierei sârbo-române.

de Carmina Pricopie    |    02 Apr 2024   •   18:31

Două femei, care ar fi aceleaşi cu cele surprinse în weekend la Viena în preajma unei fetiţe care seamănă cu cea căutată de o ţară întreagă, au fost identificate trecând graniţa cu două maşini.

Danka Ilic, fetiţa în vârstă de numai doi ani, a fost dată dispărută pe 27 martie 2024 din localitatea sârbă Banjsko Polje. Două femei ar fi răpit-o pe copilă şi ar fi dus-o la Viena.

Ancheta poliţiştilor şi procurorilor din Serbia a devenit una internaţională, fiind desfăşurate cercetări în mai multe ţări. De asemenea, a fost alertat şi Interpol, iar astăzi, presa din Serbia a publicat informaţii importante cu privire la dispariţia copilei.

Astfel, jurnaliştii sârbi au spus că fetiţa a fost surprinsă în imaginile filmate de camerele de supraveghere de la graniţa dintre Serbia şi România, alături de cele două femei. De asemenea, jurnaliştii au publicat şi informaţii referitoare la mama copilei dispărute, aceasta căutând pe Google, înainte ca fiica sa să dispară, mai multe informaţii referitoare la infracţiuni şi pedespe, dar şi referitoare la distanţa dintre localitatea în care se afla şi graniţa cu România.

Cele două femei filmate la Viena, dar şi la graniţa dintre Serbia şi România, nu au fost identificate până acum în mod oficial, însă potrivit unor surse, bărbatul care le-ar fi filmat la Viena a declarat că acestea ar fi românce.

×
Subiecte în articol: Danka Ilic Serbia
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close