Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Profesor de economie din Rusia: ”N-aș bombarda Polonia, i-aș lovi pe români!”

Profesor de economie din Rusia: ”N-aș bombarda Polonia, i-aș lovi pe români!”

Momente şocante la postul de televiziune principal din Rusia. În cadrul emisiunii realizate de Vladimir Solovyov, un aliat al preşedintelui rus, unul dintre invitaţi, profesor la Școala de Economie din Moscova, Dmitri Evstafiev, a făcut o declaraţie cutremurătoare. Acesta susţine că Rusia ar trebui să bombardeze România dintr-un motiv halucinant.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   20:25

”Bombardarea este necesară. Oricum, încep să fiu tot mai mult de acord cu Vladimir Rudolfovich (Solovyov). Nu aș bombarda Polonia chiar acum. Încă nu am negociat cu ei. În schimb, i-aș lovi pe români”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

Motivul? Românii ar fi devenit ”tot mai aroganți”, în viziunea profesorului de economie Dmitri Evstafiev.

”Dar știți de ce? Au devenit tot mai aroganți. Este clar că românii au început să fie aroganți. Așa că i-aș pune pe români în locul Poloniei. Gaza este bombardată în prezent. Spre deosebire de Gaza, aș lovi cu atenție câteva baze militare românești prin care sunt trimise ajutoare militare, muniție și toate celelalte”, a adăugat profesorul.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close