Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Încep târgurile de Crăciun din Bucureşti. Primul s-a deschis în Drumul Taberei | Imagini feerice

Încep târgurile de Crăciun din Bucureşti. Primul s-a deschis în Drumul Taberei | Imagini feerice

Târgurile de Crăciun din Capitală au început să se deschidă, rând pe rând. În doar câteva minute, cel din Parcul Drumul Taberei îşi va deschide porţile. West Side Christmas Market este organizat de UNTOLD Univers în colaborare cu Primăria Sectorului 6.

de Radu Tiliță    |    29 Noi 2023   •   20:10

Bucureștenii se pot bucura aici de un patinoar, un carusel și o roată panoramică de 33 de metri din care te poți bucura de priveliștea întregului oraș, dar și Căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii se pot distra cu elfii.

Așa cum era de așteptat, vinul fiert și delicatesele aduse de producători locali precum castanele coapte, merele glazurate sau ciocolata caldă îi vor aștepta pe cei care să se înfrupte din bunătățile sezonului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sărbătorile de iarnă sunt perioada așteptată cu nerăbdare de adulți, dar și de copii. Unul dintre motive îl reprezintă târgurile de Crăciun, dar și decorul de poveste din oraș.

În București, oamenii au parte de mai multe târguri de Crăciun, însă cel principal se ține în Piața Constituției și se ridică la nivelul târgurilor de Crăciun din Europa.

Autoritățile au promis activități distractive pentru copii și adulți deopotrivă, bunătăți și multe lucruri de văzut și fotografiat.

×
Subiecte în articol: targ craciun sectorul 6 Drumul Taberei
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close