Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Credincioşii pot realiza un tur virtual imersiv în Ierusalim | Cum arată Oraşul Sfânt, explorat de acasă

Credincioşii pot realiza un tur virtual imersiv în Ierusalim | Cum arată Oraşul Sfânt, explorat de acasă

Pentru prima dată, cele mai sfinte locuri din Ierusalim au fost surprinse folosind atât scanarea volumetrică, cât și filmarea 360 VR. Iată imaginile.

Credincioşii pot realiza un tur virtual imersiv în Ierusalim | Cum arată Oraşul Sfânt, explorat de acasă
Sursa foto: Profimedia
de Claudia Popovici    |    14 Apr 2023   •   17:10

Orașul Sfânt este o aventură bogată în rațiune și istorie culturală, care prezintă cele mai sfinte locuri din Ierusalim pentru iudaism, creștinism și islamism în timpul celor mai sfinte zile.

Credincioșii pot vizita astfel din propria casă Biserica Sfântului Mormânt în timpul ceremoniei focului sfânt de Paște, Zidul Plângeri în timpul bine cuvântării preoțești de Paște, dar și moscheea Al-Aqsa și cu cupola Stâncii în timpul rugăciunilor de ramadan.

Experiența include și un joc captivant. Credincioșii pot lua parte împreună la turul virtual pentru a îndeplini sarcini care duc la dezvăluire a secretelor Orașului Sfânt.

Astfel, experiența imersivă îi plasează virtual pe vizitatori în unele dintre cele mai exclusiviste și mai greu accesibile locații din Ierusalim, ca și cum ar fi fost acolo cu adevărat. 

×
Subiecte în articol: Ierusalim Sărbatori Paşte
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close