Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă "Dare to learn". Ţara noastră va găzdui cel mai mare eveniment european dedicat profesorilor

"Dare to learn". Ţara noastră va găzdui cel mai mare eveniment european dedicat profesorilor

"Dare to Learn" – Îndrăznește să înveți - este un eveniment dedicat profesorilor din România, care vor putea afla cele mai noi metode de predare de la cei mai buni specialiști din lume.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   17:14

Evenimentul va reuni peste 20 de vorbitori locali și internaționali care vin cu propuneri, modele și metode pentru dascăli care pot fi adaptate cu ușurință la nevoile sistemului de educație din România.

Cadrele didactice, dar și părinții elevilor și ai studenților sau cei care lucrează în mediul corporatist sunt invitați la evenimentul "Dare to Learn" 25-26 octombrie în București.

Radu Szekely, președinte al Fundației Dare to Learn și organizator al evenimentului Dare to Learn, a vorbit la Antena 3 CNN despre evenimentul dedicat profesorilor din România.

"Vorbim despre un an în care inteligența artificială va avea un impact din ce în ce mai mare. Trăim o revoluție tehnologică pe care o vom vedea cu siguranță și în învățământ, în școală, în procesul de învățare.

Însă, cred că aducem și metode clasice, metode pe care ar trebui să le cunoaștem cu toții și cărora, poate, nu le dăm suficientă importanță", a spus Radu Szekely în direct la "România inteligentă".

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai sus!

×
Subiecte în articol: dare to learn România Inteligentă
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close