Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cele mai mari gogomănii de campanie. Candidații care se aplaudă singuri, nu știu ce trebuie să spună și se lansează din cadă

Cele mai mari gogomănii de campanie. Candidații care se aplaudă singuri, nu știu ce trebuie să spună și se lansează din cadă

Campania politică de anul acesta scoate la lumină tot mai multe gogomănii făcute de cei care vor să ocupe funcții importante, de conducere a statului român. Câteva din aceste momente au fost prezentate în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2024   •   23:06

În această seară, în cadrul emisiunii Antena 3 CNN, Sinteza Zilei, au fost prezentate o serie de momente penibile din cadrul campaniei politice de la noi din țară în care candidații pentru diverse funcții importante de conducere în cadrul statului român, fie nu știu din ce alianță fac parte, fie se aplaudă singuri sau se lansează politic din cadă.

Începem cu orașul Brașov, unde primarul în funcție, Allen Coliban, împreună cu colegii săi din cadrul Alianța Dreapta Unită se află într-o conferință de presă care a decurs dezastruos.

După ce membrii au întrebat dacă există întrebări, în repetate rânduri, s-a așezat o liniște de mormânt, iar ulterior aceștia au început să se aplaude între ei. Tot în cadrul acestei conferințe, unul din membrii s-a bâlbâit atunci când a încercat să spună numele alianței din care face parte. Norocul său a fost că i-a suflat cineva din spate.

O altă colegă care a preluat cuvântul s-a pierdut complet atunci când cei din spatele său vorbeau între ei, iar discursul a fost format doar din câteva cuvinte.

Mergem mai departe, la București. În timpul unei conferințe Forța Dreptei, în timp ce vorbea Ludovic Orban, a căzut pancarta cu numele partidului. O colegă de-a lui a salvat situația afirmând că nu este nevoie de pancartă și explicând cine sunt ei de fapt.

Pe de altă parte, fostul prefect de Gorj, Dan Morega, își lansează campania din cadă. A fost filmat în timp ce făcea baie cu "uleiuri volatile" și transmițând un mesaj de-a dreptul înfiorător. "Cine vrea, aștept cu drag să facem o băiță la păsărel și la păsărică", a spus acesta.

×
Subiecte în articol: campanie politica
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close