Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Olarul Daniel Leș, ultimul dac liber, mesaj emoționant pentru români de Paște: "Dacă ați luat Lumină, păstrați-o în suflet"

Olarul Daniel Leș, ultimul dac liber, mesaj emoționant pentru români de Paște: "Dacă ați luat Lumină, păstrați-o în suflet"

Olarul Daniel Leș, ultimul dac liber, a oferit un mesaj emoționant românilor cu ocazia Paștelui Ortodox, într-un interviu Antena 3 CNN, realizat în cadrul emisiunii Voi cu Voicu.

de Mirela Voicu    |    04 Mai 2024   •   22:26

Olarul Daniel Leș, cunoscut pentru pasiunea și dorința sa puternică de a duce tradiția românească și valorile acesteia mai departe a povestit în cadrul emisiunii Voi cu Voicu despre cât de important este Dumnezeu în viața sa și în meseria sa.

El a mărturisit că în fiecare dimineață după ce aleargă cu soția sa, stă împreună cu ea în grădină timp de o oră și se roagă lui Dumnezeu ca în acea zi să îi arate lucrurile cu adevărat importante peste care să nu treacă cu vederea în vâltoarea treburilor de peste zi.

Daniel Leș a transmis un mesaj românilor încărcat de o profunzime creștină aparte, cu ocazia Paștelui.

"Dacă ați luat Lumina aveți grijă de ea, păstrați-o în suflet ca să nu o sufle vântul în stânga și în dreapta, să v-o stingă. Să avem grijă să nu ne rătăcim. Să nu uităm de ceea ce bunicii noștri ne-au dat: credință, tradiție, iubire, bunăstare, rânduială. Haideți să nu ne smintim și să nu ne smintească cei din afară.

Noi avem tradiția noastră. Noi, satul românesc! E nevoie de un sat ca să crești un copil. Rânduiala, mersul la biserică, preotul care este și dascăl, care este și duhovnic, mentor sau psiholog, care vine și îți spune: intră în rânduială. La aceste valori noi trebuie să ținem. Nu vă uitați la Daniel Leș, uitați-vă la Dumnezeu", a spus Daniel Leș.

×
Subiecte în articol: Daniel Leș Paste
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close