x close

Fii alături de noi!

A fost numit restaurantul viitorului. Ce poți să mânânci și să bei în cel mai nou McDonald's

de 22 Ian 2016   •   17:51
A fost numit restaurantul viitorului. Ce poți să mânânci și să bei în cel mai nou McDonald's 127
Foto: freeimages.com
Compania McDonald's a deschis primul restaurant McDonald's Next, o versiune complet nouă şi modernizată a celebrelor localuri ale celui mai mare lanţ de restaurante din lume, informează CNN.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prezenţă pe piaţa din Hong Kong, McDonald's a decis să deschidă în acest oraş un nou restaurant, denumit McDonald's Next , care este complet diferit de restaurantele lanţului de fast-food.

Responsabilii lanţului au declarat că se doreşte ca McDonald's Next să fie "o versiune modernă şi progresivă", în pas cu noile tendinţe în alimentaţia oamenilor.

Astfel, pentru noua locaţie s-a renunţat chiar şi la celebrele culori roşu şi galben, mizându-se pe culorile alb, negru pentru noul logo, pe iluminare ambientală şi pe interioare cu multă sticlă şi metal.

În McDonald's Next consumatorii au posibilitatea de a-şi comanda numeroase tipuri de salate, de la barul de salate special creat în acest sens, sau pot cere ingrediente precum quinoa.

A fost diversificat, de asemenea, sortimentul de cafele oferit consumatorilor, care au la dispoziţie o gamă largă de gadgeturi de ultimă generaţie pentru a petrece cât mai mult timp în restaurant.

"Este mult mai familiar, pare să fie mai mult o cafenea decât McDonald's. Cred că acest concept sporeşte valoarea brandului", a declarat Nicolas Cottard, un om de afaceri din Franţa care a vizitat restaurantul McDonald's Next.

poza

Actualitate

S-a apucat de sport și totuși soțul ei a cerut divorțul. Cum a ajuns să arate femeia după doar câteva luni

In 2011, Kailin cantarea 90 de kilograme si traia departe de sotul ei, un soldat in marina militara, scrie kanald.ro. Tanara a vrut sa ii faca o surpriza barbatului in momentul in care urma sa se intoarca acasa din...

25 Iul 2016  •  22:47

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Ramona Gabor a apărut așa într-o fotografie. Fanilor nu le vine să creadă că așa ceva s-a întâmplat

Ramona Gabor duce o viață de huzur. Din ce în ce mai puțin prin România, sora Monicăi Gabor încinge imaginația bărbaților de pe plajele din Dubai, Mexic sau Miami, scrie click.ro. Chiar și...

25 Iul 2016  •  22:31

sati