x close

Fii alături de noi!

A fost numit restaurantul viitorului. Ce poți să mânânci și să bei în cel mai nou McDonald's

de 22 Ian 2016   •   17:51
A fost numit restaurantul viitorului. Ce poți să mânânci și să bei în cel mai nou McDonald's 127
Foto: freeimages.com
Compania McDonald's a deschis primul restaurant McDonald's Next, o versiune complet nouă şi modernizată a celebrelor localuri ale celui mai mare lanţ de restaurante din lume, informează CNN.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prezenţă pe piaţa din Hong Kong, McDonald's a decis să deschidă în acest oraş un nou restaurant, denumit McDonald's Next , care este complet diferit de restaurantele lanţului de fast-food.

Responsabilii lanţului au declarat că se doreşte ca McDonald's Next să fie "o versiune modernă şi progresivă", în pas cu noile tendinţe în alimentaţia oamenilor.

Astfel, pentru noua locaţie s-a renunţat chiar şi la celebrele culori roşu şi galben, mizându-se pe culorile alb, negru pentru noul logo, pe iluminare ambientală şi pe interioare cu multă sticlă şi metal.

În McDonald's Next consumatorii au posibilitatea de a-şi comanda numeroase tipuri de salate, de la barul de salate special creat în acest sens, sau pot cere ingrediente precum quinoa.

A fost diversificat, de asemenea, sortimentul de cafele oferit consumatorilor, care au la dispoziţie o gamă largă de gadgeturi de ultimă generaţie pentru a petrece cât mai mult timp în restaurant.

"Este mult mai familiar, pare să fie mai mult o cafenea decât McDonald's. Cred că acest concept sporeşte valoarea brandului", a declarat Nicolas Cottard, un om de afaceri din Franţa care a vizitat restaurantul McDonald's Next.

poza

Show

Vești minunate de la Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre vocile de aur din peisajul muzical românesc. De zeci de ani este pe buzele iubitorilor de muzică, iar piesele sale sunt nemuritoare, scrie Click! În ultimul timp au apărut...

27 Aug 2016  •  09:53

sati