Antena 3 CNN Externe A încercat să jefuiască un magazin, dar vânzătorul i-a rupt piciorul în bătaie

A încercat să jefuiască un magazin, dar vânzătorul i-a rupt piciorul în bătaie

A încercat să jefuiască un magazin, dar vânzătorul i-a rupt piciorul în bătaie
31 Mar 2015   •   18:17

Un hoţ mai puţin norocos şi puţin cam bătrân pentru asemenea acţiune şi-a rupt piciorul într-un magazin din Japonia, pe care intenţiona să îl jefuiască.

Banditul a intrat în prăvălie, a scos un cuţit şi l-a ameninţat pe vânzător, cerându-i acestuia să îi dea toţi banii din tejghea.

Numai că victima, în vârstă de 35 de ani, nu s-a lăsat intimidată şi între cei doi bărbaţia izbucnit o altercaţie fizică.

În timpul luptei de câteva secunde, atacatorul a fost dezarmat, pus la pământ şi imobilizat. Se pare că lovitura a fost atât de puternică, încât hoţul s-a transormat în victimă, după ce i-a fost rupt un picior, relatează China Nippo.

A reuşit să părăsească magazinul în şuturile vânzătorului, dar a fost incapabil să se deplaseze prea mult. Aşa că s-a târât înapoi şi a implorat să fie lăsat să sune la ambulanţă.

Poliţiştii au declarat că suspectul va fi arestat imediat după externarea din spital:
"Un bărbat de 60 de ani a fost transportat la spital, unde i se va acorda ajutorul medical de care are nevoie. Din fericire, el nu a putut să jefuiască magazinul şi îl vom aresta în următoarele zile", a declarat un reprezentant al poliţiei locale.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close