Antena 3 CNN Externe A tăiat o bucată de carne și a băgat-o în gură. „Am așteptat 40 de ani acest moment”. Ce mânca de fapt bărbatul

A tăiat o bucată de carne și a băgat-o în gură. „Am așteptat 40 de ani acest moment”. Ce mânca de fapt bărbatul

A tăiat o bucată de carne și a băgat-o în gură. „Am așteptat 40 de ani acest moment”. Ce mânca de fapt bărbatul
Sursa foto: Foto: pixabay
10 Feb 2016   •   14:45

Armin Meiwes, cel care a ucis, tranşat şi mâncat un cetăţean german pe care îl cunoscuse pe internet, a povestit într-un documentar intitulat „Interviu cu un canibal”, senzația pe care a avut-o când a mâncat pentru prima oară carne de om.

Canibalul a povestit că a decorat masa cu lumânări, înainte de a începe să mănânce. „Am scos cele mai bune tacâmuri, am prăjit o bucată din spatelele lui și am mâncat-o alături de cartofi și varză. Prima înghițitură a fost, bineînțeles, foarte ciudată. Este un sentiment pe care nu îl pot descrie, 40 de ani am așteptat și visat la un astfel de sentiment. Avea gust de carne de porc, dar mai intensă”, a mărturisit canibalul, potrivit metro.co.uk.

Armin Meiwes și-a înjunghiat victima în gât, totul fiind filmat de o cameră pentru aproximativ nouă ore. Acesta a tăiat apoi corpul în bucăţi şi a pus unele dintre ele în congelator pentru a le consuma ulterior.

Meiwes a fost găsit vinovat, de un tribunal din Germania, în 2004, pentru uciderea inginerului în vârstă de 43 de ani, pe care îl cunoscuse prin intermediul internetului. Poliţia l-a arestat pe canibal după ce a fost alertată de un student austriac, care a citit un mesaj postat pe internet. Prin anunţ, acesta căuta un om dornic de a fi ucis şi mâncat

×
Subiecte în articol: canibal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close