Antena 3 CNN Externe Actorul care are toate șansele să devină președinte

Actorul care are toate șansele să devină președinte

Actorul care are toate șansele să devină președinte
08 Feb 2019   •   09:15

Un actor comic, fără niciun fel de experiență politică, are șanse să devină noul președinte al Ucrainei, după alegerile din 31 martie. Campania lui electorală, însă, parcă șterge granițele dintre realitate și ficțiune.

Vladimir Zelenskiy este vedeta unui popular serial TV în care joacă rolul unui profesor care devine în mod neașteptat președinte.

De mai bine de 20 de ani, Vladimir Zelenskiy i-a imitat și ironizat pe politicieni în spectacolele sale de stand-up comedy. Iar atunci când realizatorii serialului TV au căutat interpretul pentru rolul unui om obișnuit care devine, pe neașteptate, președinte, Zelenscki a fost alegerea evidentă, scrie stirileprotv.ro.

“După cum știți, nu am făcut politică în mod exclusiv și cred că acesta poate fi un motiv pentru care să aveți încredere în mine. Suntem aici pe platoul de filmare al serialului ”În slujba poporului”. Am trecut prin rolul acesta, de candidat la preşedinţie, în misiunea mea socială. Şi m-am decis: “De ce nu?” Am dreptul constituţional să candidez”, a declarat Vladimir Zelenskiy.

×
Subiecte în articol: comedie presedinte Ucraina alegeri
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close