Antena 3 CNN Externe Actorul italian care s-a spânzurat pe o scenă de teatru a intrat în moarte clinică

Actorul italian care s-a spânzurat pe o scenă de teatru a intrat în moarte clinică

Actorul italian care s-a spânzurat pe o scenă de teatru a intrat în moarte clinică
Sursa foto: fOTO:facebook.com/raphael.schumacher.
05 Feb 2016   •   13:52

Raphael Schumacher, actorul italian care s-a spânzurat intenționat pe o scenă de teatru din Pisa, în timp ce interpreta un personaj care făcea acest gest, a intrat în moarte clinică, scrie BBC.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Teatrul Lux, situat în centrul vechi al oraşului italian Pisa. O serie de şase spectacole erau programate începând de sâmbătă seară până duminică în zori, în cadrul unui eveniment teatral intitulat "Miraje. O noapte Lux".

În timpul celui de-al doilea spectacol, aflat în curs la ora 00.30, actorul Raphael Schumacher, în vârstă de 27 de ani, interpreta rolul unui personaj care se spânzura. O spectatoare absolventă de medicină a observat că ceva era în neregulă cu actorul, care părea într-adevăr că se sufocă.

Spectatoarea s-a ridicat în picioare în timpul spectacolului şi a strigat: "Omul acela moare cu adevărat".

Deși actorul a fost transportat de urgență la spital, starea lui s-a deteriorat din ce în ce mai tare. Spectacolul a fost oprit imediat, iar organizatorii au încercat să îi ofere primul-ajutor actorului, până la venirea ambulanţei. Tânărul, care este student la Facultatea de Teatru din Pisa, a fost transportat de urgenţă la spital şi a fost internat în stare gravă la terapie intensivă.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close