Antena 3 CNN Externe Alertă în Marea Britanie! Operațiunea s-a încheiat la fabrica de bere. Anchetatorii au declarat că nu l-au găsit pe bărbatul înarmat

Alertă în Marea Britanie! Operațiunea s-a încheiat la fabrica de bere. Anchetatorii au declarat că nu l-au găsit pe bărbatul înarmat

Alertă în Marea Britanie! Operațiunea s-a încheiat la fabrica de bere. Anchetatorii au declarat că nu l-au găsit pe bărbatul înarmat
Sursa foto: Foto: Twitter
29 Iul 2016   •   14:45

Update: Poliția din Sheffield a anunțat că nu au găsit niciun bărbat înarmat în fabrica de bere și nici în zona apropiată. Operațiunea s-a încheiat. Toate drumurile au fost deschise.

Update: După ore de căutări, oamenii legii au decis să redeschidă câteva străzi din jurul fabricii de bere abandonate. Deocamdată nu au confirmat dacă bărbatul înarmat a fost prins. Incidentul a avut loc la ora 5.15 dimineața.

Alertă maximă în Sheffield, Marea Britanie. Forţele de securitate au înconjurat o fabrică de bere abandonată, iar drumurile din Neepsend Lane au fost blocate, după ce o persoană înarmată a fost văzută intrând în clădirea dezafectată.

„Ofiţerii au fost trimişi imediat pentru a cerceta zona”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

 

Incidentul a creat haos în zonă, multe drumuri din acel perimetru fiind închise. ”Este o prezență masivă de forțe în zona Neepsend Lane”, a mai spus oficialul.

”Este îngrijorător, nu poți să te simți confortabil. Au fost multe incidente în Sheffield, în ultima vreme. Este deprimant. Nu te aștepți să se întâmple așa ceva într-un oraș precum Sheffield. Există și alte clădiri industriale abandonate în zonă”, a declarat o rezidentă de 25 de ani.

 

 

×
Subiecte în articol: alerta
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close