Antena 3 CNN Externe Micuța Danka, fetița dispărută, a fost ucisă! Președintele Serbiei: ”Au mărturisit crima!”

Micuța Danka, fetița dispărută, a fost ucisă! Președintele Serbiei: ”Au mărturisit crima!”

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a anunțat că poliția a arestat două persoane care au mărturisit că au ucis-o pe micuța Danka.

de Andreea Borboros    |    04 Apr 2024   •   11:54

Update 12:45. Potrivit presei locale, în momentul în care a fost ucisă, micuța Danka se afla în mijlocul drumului. Autovehiculul circula cu viteză mare când a lovit-o pe fetiță. În loc să încerce să îi salveze viața, cei doi au luat decizia de a o băga în portbagaj. Au condus către groapa de gunoi, i-au aruncat trupul acolo, după care l-au acoperit cu resturi, pentru a nu fi vizibil. Ulterior, aceștia au curățat temeinic portbagajul mașinii cu acizi și substanțe chimice pentru a îndepărta petele de sânge. Anchetatorii au reușit doar prin analize criminalistice și cu ajutorul lămpilor speciale să găsească mici urme de sânge. Ulterior, aceștia au stabilit că sângele îi aparține micuței Danka. 

Update 12:30. Părinții fetiței au fost luați cu ambulanța din fața secției de poliție. Acestora li s-a făcut rău în momentul în care au aflat vestea că micuța lor a fost ucisă, așa că medicii au fost nevoiți să reacționeze, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri. 

Poliția a arestat două persoane suspectate că au ucis-o pe micuța Danka și și-au mărturisit crima, a declarat Vučić în sesiunea extraordinară a Guvernului Serbiei.

„Poliția a arestat două persoane care sunt suspectate că au ucis-o pe micuța Danka Ilić din Bor”.

Potrivit acestuia, cele două persoane și-au mărturisit deja crima.

Această informație care a zguduit Serbia vine în a 10-a zi de căutări a fetiței dispărute.

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu micuța Danka, fetița ucisă în Serbia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit președintelui, cele două persoane sunt duse, în acest moment, la locul unde au abandonat cadavrul.

”Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit”, a spus el.

”Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?” a adăugat președintele.

”Acum sunt duși spre locul unde au aruncat cadavrul copilului. Mulțumim poliției pentru efortul depus...”, a adăugat el tremurând.

Sesiunea Guvernului Serbiei, la care a participat președintele Aleksandar Vučić, a început astăzi la Palatul Serbiei în jurul orei 10:00.

Potrivit Telegraph, fetița ar fi fost lovită cu mașina. Ulterior, cele două persoane i-au aruncat trupul pe un câmp și au fugit. 

Cine sunt presupușii criminali

Crima ar fi fost comisă de doi angajați ai Societății de Utilități Publice „Vodovod” din Bor, S.J. (50 ani) din satul Luka și DD (50 ani) din satul Zlot.

„S.J. este suspectat că ar fi lovit un pieton, o copilă pe nume Danka, în vârstă de doi ani, cu vehiculul companiei la care lucrează, un „Fiat Panda”, pe strada Radomir Putnika, ucigând-o.

Împreună cu colegul său D.D. „au băgat cadavrul fetei în portbagajul autovehiculul, după care s-au deplasat la o groapă sălbatică de pe „Putul Starobanjski” de lângă Bor, unde au aruncat cadavrul pe partea dreaptă a drumului”, spune o sursă apropiată anchetei.

S.J. este acuzat de săvârșirea unei infracțiuni grave împotriva siguranței circulației publice, iar D.D. de complicitate după săvârșirea infracțiunii. Ambii au fost reținuți pentru 48 de ore.

Cercetările arată că totul a avut loc pe 26 martie, în jurul orei 13.52, adică la numai șapte minute după ce fetița a dispărut, potrivit declarațiilor mamei.

„S.J. este acuzat că nu a ajustat viteza autovehiculului la starea și condițiile de pe carosabil, astfel încât a lovit fata cu partea dreaptă față a autovehiculului și a ucis-o”, potrivit unei surse din anchetă.

 

×
Subiecte în articol: Danka Ilic Serbia Aleksander Vucic
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close