Antena 3 CNN Externe Alexandru, românul împușcat la Roma, condus pe ultimul drum. Avocatul familiei: "S-au tras 15-20 de gloanţe cu cel puţin 2-3 arme"

Alexandru, românul împușcat la Roma, condus pe ultimul drum. Avocatul familiei: "S-au tras 15-20 de gloanţe cu cel puţin 2-3 arme"

Noi date despre moartea adolescentului român împușcat la Roma. Avocatul familiei a dezvăluit că sunt mai multe persoane căutate de anchetatori şi că ar fi fost trase 15-20 de gloanţe.

de Naty Badea    |    24 Ian 2024   •   11:51

Pe stadionul dei Gelsi din Valmontone, în Italia, au participat sute de oameni, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Alexandru Ivan, tânărul de 14 ani, împușcat la Roma.

Slujba a fost una ortodoxă, ținută de preoți români, la biserica Ortodoxe Santo Stefano din Valmontone, unde a și fost botezat băiatul.

Inițial, părinții copilului și-au dorit să-l aducă în România pentru a ține înmormântarea însă, procurorii italieni le-a interzis să scoată trupul tânărului din Italia.

Avocatul familiei băiatului a declarat că procurorii italieni încă mai caută persoane implicate în această crimă.

Citește și: Al doilea suspect reţinut în cazul lui Alexandru, băiatul român împuşcat pe stradă, la Roma

Potrivit acestuia, în noaptea crimei, au fost trase 15-20 de gloanțe, cu două, trei arme.

Până în acest moment, două persoane au fost reținute în acest caz. Doi veri de 24 și 33 de ani, care sunt acuzați de complicitate la omor.

Alexandru a fost împușcat în parcarea unei stații de metrou din Roma

Alexandru a fost împuşcat şi a murit, pe 13 ianuarie 2024, în jurul orei 03.00, în parcarea unei staţii de metrou din Roma.

Acum, al doilea suspect în cazul uciderii adolescentului român de 14 ani a fost reținut. Poliția a ajuns la el după o lungă anchetă.

Este vorba de Dino Petrow, vărul lui Corum Petrow, care fusese deja arestat sub acuzația de complicitate la crimă și de organizarea unei întâlniri clarificatoare cu tatăl vitreg al victimei.

Dino Petrow, în vârstă de 33 de ani, fugise la Treviso și se refugiase la o mătușă. Nu e clar dacă a vrut să fugă în străinătate. Potrivit investigațiilor, el ar fi participat personal la bătaia în localul unde a izbucnit încăierarea cu tatăl vitreg al adolescentului de origine română.

Potrivit reconstituirii, Dino Petrow l-ar fi lovit pe tatăl vitreg al lui Alexandru, în bar. Câteva ore mai târziu, tatăl vitreg și Corum Petrow au stabilit "o întâlnire lămuritoare" care s-a dovedit a fi, însă, o capcană.

×
Subiecte în articol: roman ucis roma avocat
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close