Antena 3 CNN Externe Amanda n-a mai suportat să fie profesoară după ce a văzut că poate câștiga o avere cu brazi de Crăciun | Suma pe care o percepe pentru o intervenție

Amanda n-a mai suportat să fie profesoară după ce a văzut că poate câștiga o avere cu brazi de Crăciun | Suma pe care o percepe pentru o intervenție

Înainte să împlinească 40 de ani, a decis să renunțe la munca la catedră, pentru că era solicitantă și nu-i mai lăsa timp liber.

Amanda n-a mai suportat să fie profesoară după ce a văzut că poate câștiga o avere cu brazi de Crăciun | Suma pe care o percepe pentru o intervenție
Sursa foto: Instagram / "Hello Holydays"
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2023   •   23:50

Decizia a fost una inspirată, pentru că în prezent Amanda Ware face bani frumoși dintr-o afacere cu decorarea pomilor de Crăciun, pentru care și-a descoperit o adevărată vocație.

După cinci ani în domeniu, ea spune că încasează, în medie, 1.000 de dolari pentru a împodobi bradul unui client.

"Poate că nu predau într-o sală de clasă, dar îi învăț pe oameni cum să își amenajeze locuințele pentru a primi, cu încredere, invitați. Este o parte importantă a brandului nostru. Vreau ca toată lumea să se simtă încrezătoare în crearea unei comunități în spațiul de locuit", a declarat Ware, care are acum 43 de ani, pentru presa americană.

Această femeie din localitatea Bentonville, statul american Arkansas, administrează afacerea "Hello Holidays".

Ea și echipa ei încep să împodobească brazii - pe care-i și taie - încă din luna octombrie și afirmă că decorează cel puțin 100 pe sezon, iar luna noiembrie este cea mai aglomerată.

@helloholidaystiktok This trick works for bringing dimension and contrast to your Christmas tree! #christmastiktok #christmastok #christmasribbon #whimsicalchristmas #christmas2022 #christmascountdown #helloholidays #christmas #velvetchristmas #christmastree #christmasdesign ♬ original sound - Hello Holidays

Între 300 și 1.500 de dolari pentru un brad împodobit de "Hello Holidays"

Amanda Ware spune că petrece între două și cinci ore pentru fiecare pom, în funcție de mărimea acestuia.

"Taxa pentru decorarea unui brad poate fi între 300 și 1.500 de dolari, în funcție de dimensiune și de cine îl decorează. Dacă mă angajați pe mine, veți plăti o primă.

Am decorat la un moment dat un brad care avea decorațiuni în valoare de 10.000 de dolari, iar pomul a costat doar 200 de dolari", a povestit ea.

Ware este un fan al luminilor - în special al luminii albe calde - și recomandă cel puțin 100 de beculețe pentru fiecare picior (cca 0,3 metri) din înălțimea bradului.

"Luminile aduc strălucire și fac orice seară mai romantică. De asemenea, ele pun în valoare toate decorațiunile. Uneori, nu poți vedea decorațiunile din cauza lipsei de lumini", a explicat antreprenoarea.

Ware obișnuiește să-și împărtășească experiențele cu brazi pe Instagram și pe TikTok, unde afacerea sa are peste 85.000 de urmăritori.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close