Antena 3 CNN Externe Atac terorist în Turcia. O mașină capcană a explodat în apropierea unui sediu al Poliției. Un polițist a murit

Atac terorist în Turcia. O mașină capcană a explodat în apropierea unui sediu al Poliției. Un polițist a murit

Atac terorist în Turcia. O mașină capcană a explodat în apropierea unui sediu al Poliției. Un polițist a murit
01 Mai 2016   •   10:24

Un atac cu mașină capcană a avut loc la sediul poliției din orașul turc Gaziantep (sud-est), unde un polițist a fost ucis și mai mulți au fost răniți, au informat surse din cadrul serviciilor de securitate, relatează agenția de presă Dogan și postul de televiziune CNN Turk, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Potrivit guvernatorului provinciei Gaziantep, Ali Yerlikaya, un polițist a fost ucis și alte 13 persoane au fost rănite, între care nouă polițiști, în explozia unei bombe în fața sediului poliției turce din orașul Gaziantep, situat în apropiere de frontiera cu Siria, informează AFP.

Canalul NTV a relatat că o mașină a explodat în fața secției de poliție, iar deflagrația a fost urmată de focuri de arme.

Imagini difuzate de CNN Turk arătau bucăți dintr-un vehicul distrus la intrarea în secția de poliție și mai multe ambulanțe și echipaje de pompieri sosite la fața locului. Explozia a fost simțită la kilometri distanță, în timp ce ferestrele de la clădirile din apropiere au fost spulberate.

 

×
Subiecte în articol: turcia atac terorist masina capcana
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close