Antena 3 CNN Externe Berlusconi atacă în direct o emisiune TV: "Un bordel televizat, demn de dispreţuit"

Berlusconi atacă în direct o emisiune TV: "Un bordel televizat, demn de dispreţuit"

Berlusconi atacă în direct o emisiune TV: "Un bordel televizat, demn de dispreţuit"
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2011   •   13:37

Premierul Silvio Berlusconi, anchetat în cazul prostituatei Ruby, a atacat, în direct, în noaptea de luni spre marţi, o emisiune de televiziune consacrată acestui caz, calificând-o drept un "bordel televizat", informează AFP.

Primul ministru italian a intervenit telefonic, în timpul emisiunii "Infidelul", pe postul privat al Telecom Italia, reproşându-i moderatorului că a realizat emisiunea într-un mod "demn de dipreţuit, abject, respingător", pe baza unor "teze false, departe de realitate şi de adevăr".

"Spuneţi lucruri deformate despre realitate, iar eu ştiu ceea ce spun, în timp ce dumneavoastră nu ştiţi", a continuat, fără să asculte apărarea jurnalistului, premierul, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră şi de abuz de putere.  

Ca răspuns la atacul politicianului, jurnalistul s-a înfuriat şi l-a făcut pe premier "mitocan", invitându-l să se prezinte în faţa justiţiei, în loc să se defuleze la televiziune.

Premierul a intervenit pentru a treia oară în cadrul unei emisiuni televizate, în ultima jumătate de an.

Berlusconi este suspectat că a plătit în schimbul prestaţiilor lui Ruby, pe numele adevărat Karima El Mahroug, o marocană care era minoră la vremea respectivă, şi că a intervenit pentru a o elibera, în mai, după ce a fost arestată la Milano, în nord, pentru un presupus furt. Cei doi implicaţi au dezminţit că au întreţinut relaţii sexuale, dar presa a publicat, săptămâna trecută, zeci de înregistrări telefonice şi mărturii stânjenitoare pentru magnatul media.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close