Antena 3 CNN Externe "Așa arată aripa. Ar trebui să mă îngrijorez?!": Momentul în care o bucată din aripa unui avion Boeing se desprinde în zbor, filmat de unul dintre cei 165 de pasageri aflați la bord

"Așa arată aripa. Ar trebui să mă îngrijorez?!": Momentul în care o bucată din aripa unui avion Boeing se desprinde în zbor, filmat de unul dintre cei 165 de pasageri aflați la bord

O parte din aripa unui avion Boeing, care zbura de la San Francisco la Boston, s-a rupt în zbor. Unul dintre pasageri a filmat incidentul și a publicat imaginile pe internet.

"Așa arată aripa. Ar trebui să mă îngrijorez?!": Momentul în care o bucată din aripa unui avion Boeing se desprinde în zbor, filmat de unul dintre cei 165 de pasageri aflați la bord
Sursa foto: Facebook/ Kimberly Clarke
de Mia Lungu    |    21 Feb 2024   •   18:05

Mai multe imagini filmate de către un pasager, care este auzit spunând "în sfârșit vom ateriza și coșmarul se va termina", au fost publicate pe o rețea socială de soția bărbatului.

"Zborul United al soțului meu Kevin, de la San Francisco la Boston, a aterizat de urgență în Denver. Aripa se desprindea în aer! Toată lumea este în siguranță, slavă Domnului.", a notat aceasta în descrierea imaginilor video.

Cei 165 de pasageri ai acestui zbor al companiei United Airlines de la San Franciso la Boston, în Statele Unite, au avut parte, luni, de o sperietură zdravănă după ce o parte din aripă s-a desprins treptat în timpul zborului. 

Primul pasager care și-a dat seama de acest lucru a făcut o fotografie și a decis să o posteze pe internet pentru a cere sfaturi. 

"Așa arată aripa", a scris acesta. "Ar trebui să mă îngrijorez, să anunț un membru al echipajului?”.

Cum ruptura a continuat să se agraveze, echipajul a fost în cele din urmă informat și a deviat avionul către un aeroport mai apropiat. Acesta a aterizat fără dificultăți.

Avioanele Boeing au suferit recent mai multe incidente la alte modele. Un geam al cabinei de pilotaj s-a fisurat săptămâna aceasta. Iar luna trecută, o ușă a fost smulsă, încă în zbor, din cauza unui defect de construcție al aeronavei. 

În ceea ce privește aripa, investigația este în curs de desfășurare, dar primele indicii sugerează că este vorba de uzură la acest avion vechi, care este în serviciu de 30 de ani.

My husband Kevin’s United Flight from San Francisco to Boston just made an emergency landing in Denver. The wing was coming apart in the air! Everyone is safe thank God.

Posted by Kimberly Clarke on Monday, 19 February 2024

×
Subiecte în articol: avion Boeing aripă pasageri zbor
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close