Antena 3 CNN Externe "Unchiule, mă auzi?". O femeie a adus la o bancă un cadavru într-un scaun cu rotile în încercarea de a obţine un împrumut

"Unchiule, mă auzi?". O femeie a adus la o bancă un cadavru într-un scaun cu rotile în încercarea de a obţine un împrumut

O femeie a adus un bărbat, aflat într-un scaun cu rotile, într-o bancă şi a încercat să-l facă să semneze pentru un împrumut, dar acesta era mort de câteva ore.

"Unchiule, mă auzi?". O femeie a adus la o bancă un cadavru într-un scaun cu rotile în încercarea de a obţine un împrumut
Sursa foto: twitter.com/ViralRedditVids
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2024   •   23:44

Angajații băncii au început să filmeze și au chemat ambulanța și poliția când femeia a încercat să-i mențină capul pensionarului decedat în poziție verticală, spunându-i: „Unchiule, mă auzi? Trebuie să semnezi. Eu nu pot semna pentru tine”, relatează Metro.

Erika Vieira Nunes a intrat cu cadavrul pus într-un scaun cu rotile în banca dintr-o suburbie a oraşului Rio, marţi, şi i-a spus casierului că bărbatul dorea un împrumut, arată înregistrările video ale camerelor de supraveghere.

Ea a ţinut un stilou şi i-a mişcat mâna în faţă fără niciun răspuns. "Unchiule, mă asculţi? Trebuie să semnezi", a spus ea.

Poliţia chemată la faţa locului a arestat-o pe loc sub acuzaţia de fraudă.

Femeia a declarat poliției că era nepoata și îngrijitoarea bărbatului.

Cadavrul bărbatului a fost dus la morgă.

Avocatul femeii a susţinut că bărbatul a murit la bancă, dar o analiză medico-legală a poliţiei a stabilit că acesta murise mai devreme, în timp ce era întins în pat.

×
Subiecte în articol: cadavru banca Brazilia Rio
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close