Antena 3 CNN Externe Carambol cu zeci de vehicule în Ungaria, din cauza furtunii de praf. Mai multe mașini au luat foc, iar persoanele implicate au suferit răni grave

Carambol cu zeci de vehicule în Ungaria, din cauza furtunii de praf. Mai multe mașini au luat foc, iar persoanele implicate au suferit răni grave

Furtuna de nisip a făcut ravagii în Ungaria, acolo unde a avut loc un accident în lanț, în urma căruia mai multe mașini au luat foc, iar persoanele implicate au suferit răni grave.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2023   •   19:49

UPDATE ORA 22: Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că trei români au fost prinși în carambolul provocat de furtuna de praf din Ungaria, iar unul dintre ei se află în stare gravă.

UPDATE ORA 20: Pompierii au intervenit pentru salvarea oamenilor implicați în accident. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate și nu au fost înregistrate decese.

Autoritățile au trimis mai multe autobuze cu încălzire, iar persoanele cu răni grave, peste jumătate dintre cei implicați, au fost transportate la spital.

Furtuna Larisa, care răvășește, în această perioadă, vestul și centrul Europei a produs un adevărat haos printre șoferii din Ungaria.

Cinci dube, șase camioane și 37 de mașini au fost implicate în carambolul produs, sâmbătă, pe Autostrada M1, care face legătura între Budapesta și Austria.

Dintre vehiculele implicate, 18 mașini, o dubă și un camion au luat foc, iar 26 de persoane au fost rănite.

De asemenea, dintre cele 26 de victime, șase se află în stare critică și alte șapte au suferit răni grave.

Citește și: Trafic blocat pe DN1, din cauza unei mașini care s-a răsturnat. O persoană a rămas încarcerată

Conform primelor informații oferite de polițiști, mai multe mașini și un camion au derapat, au ajuns pe sensul opus de mers și s-au ciocnit violent.

S-au deplasat, la fața locului, mai multe ambulanțe, dar și patru elicoptere de salvare.

În urma accidentului, autostrada a fost închisă pe ambele sensuri, spun reprezentanții Direcției Generale de Poliție din Budapesta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Ungaria carambol furtuna praf
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close