Antena 3 CNN Externe Cazul Maddie McCann a fost închis. Părinţii nu sunt vinovaţi de dispariţia fetiţei

Cazul Maddie McCann a fost închis. Părinţii nu sunt vinovaţi de dispariţia fetiţei

Cazul Maddie McCann a fost închis. Părinţii nu sunt vinovaţi de dispariţia fetiţei
01 Iul 2008   •   12:55

Cazul Maddie McCann, fetiţa britanică dispărută în Portugalia, a fost închis. Anchetatorii portughezi au decis să pună capăt cercetărilor după mai bine de un an de investigaţii. Potrivit presei, poliţia nu dispune de suficiente probe care să permită acuzarea părinţilor micuţei. Soţii McCann au fost suspecţi în acest caz şi au fost audiaţi de mai multe ori de poliţiştii portughezi. Dispariţia fetiţei a fost mediatizată în lumea întreagă. Cuplul McCann a fost primit chiar şi de Papa Benedict al XVI-lea.

Maddie a dispărut, în timp ce se afla cu familia în vacanţă, în Portugalia. Părinţii ei se aflau la masă, împreună cu nişte prieteni, la un restaurant din apropierea aprtamentului lor de vacanţă din Praia da Luz, pe 3 mai 2007. La întoarcere, copila nu a mai fost de găsit.

În septembrie, anul trecut, părinţii fetei au fost declaraţi oficial suspecţi, în acest caz, după ce anchetatorii portughezi au emis ipoteza că Madeleine ar fi fost ucisă de cei doi soţi. Imediat după audieri, Kate şi Gerry McCann au părăsit Portugalia şi s-au întors în Marea Britanie.

După o anchetă care nu a reuşit să stabilească vinovăţia nimănui, cazul a fost inchis de către poliţia portugheză. Potrivit Dailymail.com, avocaţii familiei McCann speră să poată obţine de la poliţiştii portughezi dosarul lui Maddie, pentr a putea continua cercetările pe cont propriu. Părinţii fetei încă speră că aceasta este în viaţă şi vor face toul pentru a o găsi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close