Antena 3 CNN Externe Ce au făcut șapte români în India. Presa din toată lumea a ajuns să scrie despre ei

Ce au făcut șapte români în India. Presa din toată lumea a ajuns să scrie despre ei

Ce au făcut șapte români în India. Presa din toată lumea a ajuns să scrie despre ei
Sursa foto: foto: India Times
06 Aug 2016   •   15:07

Un grup de români cu nume ciudate a fost prezentat în presa indiană ca venind în India în "concediu de furt", scrie România Actualități.

Publicaţia online indiatimes.com a scris miercuri că un grup de români a ajuns pe 12 iulie în India şi într-o săptămână a spart mai multe magazine de bijuterii din Haryana, Delhi şi Rajasthan, fiind în cele din urmă prins de poliţie. Grupul era format din trei bărbaţi şi patru femei, toţi cu vize turistice: Nistar (45 de ani), Vailuku Jainika Nikku (31), Vaidva Allen (20), Meeradalla Dumiju (34), Marigel Lorena (41), Jaitren Aayana (49) and Michal Shakilina (29).

Imediat la comentarii au apărut postările unor români care au au semnalat că numele nu par româneşti, dar redacţia a precizat că le-a luat din paşapoartele suspecţilor, ca şi cetăţenia lor de altfel.

În acelaşi timp, nu e exclus ca transcrierea unor nume să fi dus la modificarea lor.  Astfel, Nistar ar putea însemna Nistor, Nikku = Nicu, Jainika = Jănică, Vaidva Allen = Văduva Alina, Marigel Lorena = Maricel lorena.

Alţi comentatori nu au pus la îndoială cetăţenia suspecţilor, însă au avut rezerve faţă de naţionalitatea acestora.
 

×
Subiecte în articol: romani India
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close