Antena 3 CNN Externe Diaspora Cinci români au fost arestaţi în Spania. Bărbaţii făceau parte dintr-o bandă de hoţi periculoşi

Cinci români au fost arestaţi în Spania. Bărbaţii făceau parte dintr-o bandă de hoţi periculoşi

Cinci români au fost arestaţi în Spania. Bărbaţii făceau parte dintr-o bandă de hoţi periculoşi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Aug 2016   •   18:32

Cinci tineri din România au fost arestaţi în Spania unde veniseră în sezonul estival pentru a fura de la turiştii străini în zonele de odihnă de pe autostrăzi, în centre comerciale sau în aeroporturi, de multe ori într-o manieră violentă, informează miercuri poliţia, citată de AFP.

Odată încheiată vară, tinerii se întorceau în România şi se lăudau 'pe reţelele sociale cu viaţa lor fastuoasă' pentru a determina şi alţi tineri să se alăture bandei, a precizat poliţia spaniolă.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, veneau în Spania pentru sezonul estival şi închiriau maşini cu acte false pentru a se lansa apoi într-un circuit de furturi pe coasta mediteraneeană.

Românii au fost reţinuţi la Alicante, unde poliţia a descoperit, în urma percheziţiilor în două locaţii, zeci de bijuterii, ceasuri, ochelari de soare şi telefoane mobile, potrivit comunicatului.

Ţintele lor favorite erau turiştii străini, chiar dacă ei furau şi de la călători în drum spre Africa de Nord, notează AFP.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: banda furturi turisti straini
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close