x close

Fii alături de noi!

Donald Trump a ajuns la obscenităţi în campania electorală. Se laudă că e dotat

de 05 Mar 2016   •   22:57
Donald Trump a ajuns la obscenităţi în campania electorală. Se laudă că e dotat 127
Foto: Facebook

Este unul dintre cei mai controversaţi candidaţi la prezidenţiale, dar Donald Trump nu se dezminte nici în dezbaterile publice.

Atacat de contracandidatul său, Marco Rubio, magnatul a avut o replică spumoasă. „Mi-a atacat mâinile. Uitați-vă la aceste mâini. Sunt mâini mici? A vorbit despre mâinile mele lăsând să se înțeleagă că dacă sunt mici și altceva e mic. Vă garantez că nu este nicio problemă”, a declarat Trump.

După încheierea acestui dialog neașteptat, dezbaterea a devenit și mai virulentă între cei doi, mai ales în privința carierei de om de afaceri a lui Trump. Marco Rubio l-a acuzat că a delocalizat locuri de muncă în Mexic și China, mai ales pentru linia sa de îmbrăcăminte. Donald Trump i-a răspuns adresându-i-se adversarului său cu apelativul „Micule Marco”, scrie Agerpres.

poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati