Antena 3 CNN Externe Ea este Sarah, o femeie de 42 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși, în Anglia

Ea este Sarah, o femeie de 42 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși, în Anglia

Sătulă să îşi mai aştepte jumătatea, Sarah, o femeie de 42 de ani din Anglia, a decis să se căsătorească cu ea însăși. Evenimentul a fost unul spectaculos de la care nu au lipsit rochia, tortul, inelul, dar jurămintele atent compuse.

Ea este Sarah, o femeie de 42 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși, în Anglia
Sursa foto: Facebook FactPro via John McLellan
de Claudia Popovici    |    15 Oct 2023   •   21:22

Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, a luat decizia de a se iubi necondiţionat până la sfârşitul zilelor sale, prilej cu care s-a şi căsătorit cu ea însăși, ca o dovadă de iubire se sine şi independență emoțională.

Decizia i-a venit la 28 de ani, după ce a intrat în depresie, în urma despărțirii de iubitul ei de atunci. Acela a fost momentul în care femeia a decis că ea va fi mereu o prioritate în viaţa ei şi nimeni şi nimic nu o va împiedica să fie fericită.

Pentru acest eveniment femeia a strâns timp de 20 de ani banii necesari pentru a-şi oferi o nuntă de vis. 

Astfel, Sarah a organizat cea mai frumoasă zi din viaţa ei. A purtat rochie de mireasă albă cu paiete, a avut tort cu etaje care a fost împodobit cu figurina unei mirese care sărută o broască, iar mama ei a condus-o la altar.

"A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești că s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar de ce ar trebui să ratez această ocazie.

Am avut bani rezervați pentru nunta mea, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit", a mărturisit femeia publicaţiei BBC

Sarah, şi-a cumpărat până și inelul de logodnă pe care și-ar fi dorit să-l primească odată cu o cerere în căsătorie. De la fericitul eveniment nu au lipsit familia şi prietenii, dar nici cele 14 jurăminte, primul fiind promisiunea de a nu renunța niciodată la controlul telecomenzii televizorului.

Femeia s-a decalat extrem de mulțumită de marele eveniment, dar a recunoscut că menține deschisă posibilitatea de a întâlni cândva şi bărbatul potrivit pentru ea. 

Vestea căsătoriei cu ea însăși a creat emoție pe reţelele de socializare, internauţii felicitând-o pentru decizie. Mai mult, postarea a atras şi multe cereri de prietenie a unor posibili pretendenți care au cerut să fie puşi în legătura cu ea, fermecați de vibe-ul pozitiv şi pofta de viaţa ale femeii.

×
Subiecte în articol: casatorie femeie Anglia
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close