Antena 3 CNN Externe Gestul pe care sora lui Kim Jong-un l-a făcut chiar înainte că el să semneze alături de Trump un tratat - VIDEO

Gestul pe care sora lui Kim Jong-un l-a făcut chiar înainte că el să semneze alături de Trump un tratat - VIDEO

Gestul pe care sora lui Kim Jong-un l-a făcut chiar înainte că el să semneze alături de Trump un tratat - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
14 Iun 2018   •   19:48

Sora lui Kim Jong-un a făcut un gest incredibil, în timp ce dictatorul s-a întâlnit cu Donald Trump, pentru a începe discuțiile de renunțare la armele nucleare.

La semnarea actelor, înainte că Kim să între în sală, un agent de pasă a șters foarte bine stiloul cu care el urmă să semnze, iar apoi s-a întâmplat ceva inexplicabil.

Sora dictatorului care îl însoțește în deaproape în toate deplasările a intervenit în ultimul moment cu mănuși albe și a înlocuit stiloul pus la dispoziție de americani cu unul pe care îl avea ea. Nimeni nu a înțeles pe moment de ce s-a întâmplat asta, chiar în timp ce Kim deja se așezase să semneze.

Ulterior imaginile au fost analizate și răspunsul a fost destul de simplu, dar foarte greu de înțeles. Kim este disperat că nimeni din țările Occidentale să nu colecteze probe de ADN de la el și în același timp se teme să nu fie otrăvit, potrivit Telegraph

 

×
Subiecte în articol: sora Kim Jong Un
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close