Antena 3 CNN Externe Gwyneth Patrow și Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Harvey Weinstein. Ce le-a propus faimosul producător de film

Gwyneth Patrow și Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Harvey Weinstein. Ce le-a propus faimosul producător de film

Gwyneth Patrow și Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Harvey Weinstein. Ce le-a propus faimosul producător de film
10 Oct 2017   •   22:23

Gwyneth Paltrow este ultima care s-a alăturat corului de voci care îl acuză pe producătorul Harvey Weinstein de hărțuire sexuală.

Pe când avea 22 de ani, Weinstein a angajat-o pentru un rol, care avea să îi aducă faima. Întâlnirea a început normal, însă la un moment dat producătorul i-a propus să meargă în dormitor, pentru un masaj.

”Eram un copil. Am înghjețat” a spus ea într-un interviu.

La acea dată, Paltrow era prietena lui Brad Pitt. Actorul s-ar fi dus glonț la Weinstein și i-ar fi spus să nu se mai apropie de ea.

Mărturii similare au avut și Angelina Jolie sau Rosanna Arquette.

”Am avut o experiență neplăcută în tinerețe cu Harvey Weinstein și de aceea nu am mai lucrat niciodată cu el și i-am avertizat și pe alții” a mărturisit Angelina Jolie.

O investigație New York Times arată că Harwey Weinstein a fost acuzat de zeci de ori de hărțuire sexuală, în ultimele trei decade, însă de fiecare dată s-a înțeles cu actrițele sau angajatele implicate în scandalurile care au fost mușamalizate. De această dată, ecoul a fost prea puternic, iar Weinstein a fost dat afară de studioul pentru care lucra.

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Harvey Weinstein
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close