Antena 3 CNN Externe Imagini cu domeniul impresionant deţinut de premierul Ungariei. Proprietatea are trei iazuri, două piscine, un restaurant și numeroase apartamente de lux

Imagini cu domeniul impresionant deţinut de premierul Ungariei. Proprietatea are trei iazuri, două piscine, un restaurant și numeroase apartamente de lux

Au fost publicate imagini cu proprietatea impresionantă a premierului Ungariei, Viktor Orban. Domeniul uriaș cuprinde trei iazuri, două piscine, un restaurant și numeroase apartamente de lux.

Imagini cu domeniul impresionant deţinut de premierul Ungariei. Proprietatea are trei iazuri, două piscine, un restaurant și numeroase apartamente de lux
Sursa foto: Hepta.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2023   •   10:37

Imaginile care surprind proprietatea de lux a premierului Ungariei au fost postate, pe Facebook, de un deputat independent.

Potrivit deputatului, proprietatea are, pe lângă apartamentele de lux, trei iazuri și două piscine.

"Grădinarii au terminat și ei, astfel încât, până la începerea dezbaterii privind legea statutului, marea lucrare este completă, mai trebuie doar umplute cele două piscine și cele trei iazuri de grădină, iar  premierul se poate bucura în sfârșit de roadele muncii sale de o viață în toată splendoarea ei”, a scris deputatul Ákos Hadházy, unde a publicat fotografii proprietatea din Sixtypuszta, realizate cu drona.

Cele două clădiri în forma literei L pot fi asociate ușor cu un hotel, una dintre acestea adăpostind numeroase apartamente conectate printr-un coridor subteran.

Citește și: Cine sunt pasagerii din submarinul dispărut în Oceanul Atlantic | Detalii despre cei cinci turiști care au plătit să vadă epava Titanicului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai mult, cealaltă clădire are o bucătărie imensă, un restaurant, dar și un depozit alimentar uriaș, cu trei camere frigorifice.

"Una dintre clădirile în formă de L are o mulțime de apartamente în configurația unui hotel, această clădire este conectată la conacul mai mic și la garajele subterane printr-un coridor subteran.

Cealaltă clădire în formă de L are o bucătărie imensă și mai multe spații comune mari, un restaurant, iar dedesubt se află un depozit alimentar uriaș cu trei camere frigorifice. Clădirile mai mici găzduiesc recepția și departamentul de inginerie", a mai scris Ákos Hadházy.

×
Subiecte în articol: Viktor Orban proprietate lux
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close