Antena 3 CNN Externe Incident armat la consulatul Chinei din Los Angeles. Atacatorul s-a sinucis - VIDEO

Incident armat la consulatul Chinei din Los Angeles. Atacatorul s-a sinucis - VIDEO

Incident armat la consulatul Chinei din Los Angeles. Atacatorul s-a sinucis - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com/CGTN
02 Aug 2017   •   10:36

Un bărbat a tras mai multe focuri de armă asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis în maşina personală, a anunţat marţi poliţia americană.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, care a avut loc în jurul orei locale 06.00, înainte de deschiderea sediului consulatului.

Atacatorul, de origini asiatice şi în jurul vârstei de 60 de ani, a fost găsit decedat în autoturismul său, prezentând o rană provocată prin împuşcare.

Clădirea consulatului Chinei în Los Angeles prezenta mai multe găuri provocate de gloanţe. Potrivit primelor informaţii, bărbatul a tras cel puţin 17 focuri de armă.

Poliţia nu a stabilit deocamdată dacă atacatorul avea vreun motiv politic şi a precizat că nu oferă în general detalii despre sinucideri.

Prin intermediul unui comunicat, consulatul general al Chinei şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la incident şi a cerut autorităţilor din SUA să ia măsurile necesare pentru a asigura securitatea clădirilor consulatelor şi a personalului diplomatic, precum şi pentru a identifica motivul din spatele acestui atac.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close