Antena 3 CNN Externe Influenceri și vedete dau fuga să-și arate public părțile intime lângă Kremlin sau secții de poliție din Moscova. Rita Fox, ultima din club. Reacția autorităților

Influenceri și vedete dau fuga să-și arate public părțile intime lângă Kremlin sau secții de poliție din Moscova. Rita Fox, ultima din club. Reacția autorităților

Actrița de filme pentru adulți Rita Fox și-a aflat pedeapsa după ce și-a arătat, în prealabil, fundul în fața Kremlinului, reședința oficială a președintelui Vladimir Putin.

Influenceri și vedete dau fuga să-și arate public părțile intime lângă Kremlin sau secții de poliție din Moscova. Rita Fox, ultima din club. Reacția autorităților
Sursa foto: Rita Fox Official
de Adrian Iclozan    |    03 Noi 2021   •   17:41

Potrivit RT.com, Fox, pe numele real Ksenia Damova (foto, miniatură), a primit 14 zile de detenție pentru "comportament necivilizat".

Damova a anunțat fanilor decizia autorităților pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

"Salut tuturor. Iată veștile: până la urmă, am fost condamnată la 14 zile de închisoare. Am fost condamnată pentru comportament necivilizat", a scris ea.

Cazul Rita Fox este cel mai recent - deși e greu de spus dacă va rămâne ultimul - dintr-o serie în care autoritățile ruse au pronunțat sancțiuni pentru expunere indecentă în locuri publice, notează RT.com.

În luna august, bloggerița Elena Nikiforovskaya (foto galerie) a primit trei zile de închisoare după ce și-a expus fesele în fața intrării într-o secție de poliție.

Ea a publicat fotografii în care-și expune posteriorul și în alte zone din oraș, inclusiv în fața unei clădiri guvernamentale.

În semn de solidaritate cu Nikiforovskaya, activista Alina Ivanova și-a arătat și ea fundul în fața unei secții de poliție moscovite. A fost condamnată la cinci zile de detenție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Expunerea indecentă lângă biserici "costă" mai mult 

Pentru expunerea părților intime acolo unde sunt și instituții religioase pedepsele sunt mai severe.

Luna trecută, un tribunal din Moscova i-a condamnat pe bloggerul tadjik Ruslan Bobiev și pe partenera sa rusă Asya Akimova la 10 luni de închisoare, după ce aceștia au simulat o scenă de sex oral în fața Catedralei Sf. Vasile din Piața Roșie.

Remarcabil este că, în imaginile cu scena simulată de sex, Akimova poartă o jachetă pe care scrie "Poliția" (foto galerie).

Bobiev și Akimova au fost condamnați în baza legislației care pedepsește faptele "comise cu scopul de a insulta sentimentele religioase ale credincioșilor".

Alte două cazuri indicate de RT.com le menționează pe vedeta OnlyFans Lola Bunny (pe numele real Lolita Bogdanova) care și-a dezgolit sânii în Piața Roșie și pe Irina Volkova, un model ucrainean care și-a expus posteriorul în exteriorul Catedralei Sf. Isaac din Sankt Petersburg.

Justiția nu și-a spus încă ultimul cuvânt în aceste două situații, precizează RT.com.

Ce a generat valul de expuneri indecente în Rusia

RT.com, parte a grupului media RT (Russia Today), finanțat de Kremlin, nu precizează dacă ar exista vreo legătură între aceste aparente acte de bravadă ale influencerilor și vedetelor din industria XXX.

Alte companii media ruse arată că există, de fapt, o legătură. 

Ren TV o citează pe Rita Fox, care a spus că a fost "inspirată" să-și expună fesele lângă Kremlin în urma cazului Ruslan Bobiev - Asya Akimova (pe numele reale  Ruslani Murojonzod și Anastasia Chistova).

Autoritățile au înăsprit în ultima perioadă sancțiunile pentru faptele de natură să provoace scandal public în apropierea bisericilor și a instituțiilor oficiale iar actele de "sfidare" ale vedetelor din mediul online și din industria de entertainment pentru adulți ar fi o reacție la noile sancțiuni.

×
Subiecte în articol: Rita Fox fund Kremlin
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close