Antena 3 CNN Externe Cazul Mădălina Cojocari | FBI a publicat un mesaj scris de mână pe care l-a primit de la familia fetiței

Cazul Mădălina Cojocari | FBI a publicat un mesaj scris de mână pe care l-a primit de la familia fetiței

Mădălina Cojocari, în vârstă de 11 ani, nu a mai fost văzută de mai bine de o lună, însă cercetăriile continuă în statul Carolina de Nord, din Statele Unite ale Americii (SUA).

Cazul Mădălina Cojocari | FBI a publicat un mesaj scris de mână pe care l-a primit de la familia fetiței
de Alexandra Cojoianu    |    23 Dec 2022   •   22:31

Poliția a publicat un mesaj scris de mână pe care l-a primit de la familia ei.

Între timp cazul a ajuns pe lista FBI drept cel mai intens dezbătut al săptămânii și pentru care s-au alocat resurse considerabile.

O firmă care deține panouri publicitare în statul în care a dispărut Mădălina s-a oferit să pună la dispoziție spațiul pentru afișa posterul cu chipul ei.

În scrisoarea, una din rudele Mădălinei explică speranța pe care încă o mai au, scriind: ”Noi, ca familie suntem devastați și cu inima absolut frântă să aflăm că Mădălina este dispărută. O iubim pe Mădălina și suntem șocați de aceste circumstanțe.

Acest lucru este ceva ce nicio familie sau vreun copil nu ar trebui să îndure. Familia noastră face tot ceea ce știe să facă pentru a sprijini eforturile de a o găsi pe Mădălina și de a o aduce acasă. Suntem și continuăm să avem speranță și pozitivitate în aceste momente dificile să ne rugăm ca ea să fie găsită în siguranță foarte curând”.

Mădălina a fost văzută ultima dată în public coborând din autobuzul școlar pe 21 noiembrie.

Părinții ei spun că au văzut-o ultima dată pe 23 noiembrie, dar poliția spune că nu au raportat dispariția ei până pe 15 decembrie. 

Acum sunt acuzați că nu au raportat dispariția unui copil.

Primarul din Cornelius, Dave Gilroy, spune că anchetatorii lucrează neobosit pentru ca acest lucru să se întâmple.

În timp ce această comunitate se reunește în jurul acestei fetițe prețioase.

Familia Mădălinei Cojocari, din Republica Moldova spune că a fost foarte greu să țină legătura cu ea. Fata nu vorbea foarte bine limba română, iar mama se ferea de tatăl ei atunci când suna în țară. 

Oamenii cred acum că fetița a fost răpită.

×
Subiecte în articol: Mădălina Cojocari FBI mesaj
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close