Antena 3 CNN Externe Mesajele actorilor Marvel după moartea îndrăgitului Stan Lee. „Îți datorez totul”

Mesajele actorilor Marvel după moartea îndrăgitului Stan Lee. „Îți datorez totul”

Mesajele actorilor Marvel după moartea îndrăgitului Stan Lee. „Îți datorez totul”
13 Noi 2018   •   09:22

Stan Lee, celebrul creator al supereroilor Marvel, a murit la vârsta de 95 de ani. Moartea scenaristului american, care a dat viață unor personaje extrem de cunoscute, precum Hulk, Captain America, Thor, Iron Man, a venit ca un șoc pentru întreaga lume. 

Mulți actori s-au arătat foarte triști pentru pierderea faimosului scenarist și au lăsat tot felul de mesaje pe rețelele sociale. 

„Nu va mai fi niciodată un alt Stan Lee. Timp de secole a oferit, atât tinerilor, cât și celor mai în vârstă, aventură, evadare, confort, încredere, inspirație, putere, prietenie și veselie. A împărtășit iubire și bunătate și va lăsa un semn de neșters în viețile atât de multor oameni”, a spus actorul Chris Evans, cel care interpretează rolul Căpitanului America. 

„Odihnește-te în pace, Stan. Mulțumesc pentru tot”, a scris Ryan Reynolds, din Deadpool, pe Twitter. 

„Îți datorez totul. RIP, Stan”, a spus și Robert Downey Jr, cel care joacă personajul Iron Man. 

„Am pierdut un geniu creativ. Stan Lee a fost o forță nemaiîntâlnită în universul supereroilor. Sunt mândru că am fost o mică parte din moștenirea lui și că am ajutat să aduc la viață unul dintre personajele sale”, a fost mesajul lui Hugh Jackman, din Wolverine. 

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close