Antena 3 CNN Externe Ministerul rus de Externe: ”Angelina Jolie a fost chemată în Ucraina pentru a distrage atenția de la Azovstal”

Ministerul rus de Externe: ”Angelina Jolie a fost chemată în Ucraina pentru a distrage atenția de la Azovstal”

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat că ambasadorul ONU, Angelina Jolie a fost ”chemată” în Ucraina pentru a descuraja civilii să evacueze Mariupol.

Ministerul rus de Externe: ”Angelina Jolie a fost chemată în Ucraina pentru a distrage atenția de la Azovstal”
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    01 Mai 2022   •   17:51

”Ei o cheamă pe cea mai populară reprezentantă a lumii - Angelina Jolie. Este atât de ușor  să păcălești o persoană obișnuită: Actrița de renume mondial a intrat în focul rachetei în Ucraina.”

Ea a vizitat refugiați sirieni și africani înfometați”.

Asemenea încercări sunt foarte ușor de citit, sunt naive și primitive. Lanțul logic este acesta: popularitatea trebuie să funcționeze pentru populism.”

Rusia era gata să evacueze cetățenii ucraineni pe teritoriul său. Potrivit Zakharova, ONU și organizațiile internaționale sunt convinse că evacuarea nu poate fi efectuată prin Ucraina.

În după-amiaza zilei de 30 aprilie, martorii oculari din Lvov  au aflat că ambasadorul ONU, Angelina Jolie a sosit în Ucraina. Ea a mers la o cafenea din complexul de locuințe Sykhiv.

Vedeta de la Hollywood a  vizitat  copiii care au fost forțați să-și părăsească casele și să se mute temporar la Lviv, precum și a discutat cu voluntarii de la gara orașului. 

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Ucraina Rusia Azovstal
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close