Antena 3 CNN Externe Momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin: "A fost un noroc incredibil de mare"

Momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin: "A fost un noroc incredibil de mare"

O cameră a surprins momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin uriaș. Imaginile au devenit virale pe internet.

Momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin: "A fost un noroc incredibil de mare"
Sursa foto: Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2023   •   22:08

Imaginile uluitoare au fost surprinse de camera pe care bărbatul o folosea pentru a înregistra experiența trăită la pescuit, în apropiere de insula Oahu din Hawaii.

Cu toate acestea, într-o secundă, aventura bărbatului s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, fiind luat prin surprindere de un rechin uriaș, care s-a înfipt cu putere în caiacul său.

Americanul Scott Haraguchi  a crezut, inițial, că barca sa a fost lovită de o țestoasă, însă și-a dat seama imediat că se afla în pericol, potrivit BBC.

Rechinul a mușcat cu putere de o parte a caiacului, la mică distanță de piciorul bărbatului.

Citește și: Banii pe care îi cheltuie un român lunar în Germania. A arătat lista. "Mai bine în România"

După incident, americanul a declarat, pentru postul local KITV, că a avut noroc și este recunoscător că a scăpat cu viață.

"A fost un ghinion incredibil, dar și un noroc incredibil de mare", a spus el, potrivit ziare.com.

×
Subiecte în articol: hawaii rechin
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close