Antena 3 CNN Externe "Natașa, blonda lui Putin", luată în batjocură, alături de liderul de la Kremlin, pe rețelele sociale

"Natașa, blonda lui Putin", luată în batjocură, alături de liderul de la Kremlin, pe rețelele sociale

Pe rețelele de socializare s-a răspândit un val de ironii, după mesajul de Anul Nou transmis de președintele rus Vladimir Putin.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2023   •   16:11

În imagini se observă cum o femeie blondă apare în apropierea liderului de la Kremlin, relatează Antena 3 CNN.

Utilizatorii rețelelor sociale au descoperit că femeia a fost prezentă lângă Putin de-a lungul timpului, în ipostaze dintre cele mai diferite.

Poreclită "Natașa", blonda este "încondeiată" de consilierul politic și corespondentul special al publicației Kyiv Independent, Jason Jay Smart.

"Așa cum era de așteptat: în mesajul de Anul Nou al lui Putin nu sunt prezenți soldați adevărați, ci figuranți (adică persoane selectate din Biroul de Protecție a președintelui). Blonda poate fi văzută și în mesajele de Paște ale lui Putin. (Putin) e la fel de fals ca valoarea rublei", a scris Smart pe Twitter, drept explicație la două fotografii alăturate cu Putin și "Natașa".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Natașa, e timpul să fii pescar", a ironizat el într-un mesaj ulterior, la care a mai adăugat două fotografii în care apar femeia blondă și președintele rus.

Când Natașa nu joacă roluri civile, blonda lui Putin mimează că luptă pe front. 

"Atât de altruistă este această femeie din echipa de figuranți a lui Putin,  încât a renunțat la slujba ei și s-a alăturat forțelor armate ruse", ironizează directorul unui site dedicat investigațiilor ce vizează Rusia.

Și Anton Gherașcenko, un consilier al Ministerului ucrainean de Interne, a comentat, indirect, prestația "blondei" lui Putin.

Gherașcenko a postat mai multe imagini cu Natașa, alături de alți bărbați, cel mai probabil membri ai "echipei de figuranți" care îl însoțește pe Putin. 

"Acest laș și-a făcut un videoclip cu militari falși. Cum face el întotdeauna", a comentat oficialul ucrainean.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close