Antena 3 CNN Actualitate Locale El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava! Anchetatorii cred că a fost lovit intenționat cu mașina

El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava! Anchetatorii cred că a fost lovit intenționat cu mașina

Tânărul de 27 de ani a fost găsit fără viață pe o șosea din Suceava.

de Paul Ciurari    |    02 Mai 2024   •   11:33

Răsturnare incredibilă de situație în cazul tânărului spulberat cu mașina de un șofer beat de 21 de ani, pe o şosea din Suceava.

Prietenii victimei susțin că cei doi se cunoşteau şi că bărbatul de 27 de ani ar fi fost călcat intenționat cu mașina. Mai mult decât atât, aceștia povestesc că, înainte de accident, tânărul ar fi participat la o petrecere care a avut loc chiar la șoferul de 21 de ani acasă. Cei care au participat la petrecere susțin că între cei doi a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul de 27 de ani a plecat. A fost urmat însă de șoferul de 21 de ani, care ar fi pornit cu mașina după el. 

Anchetatorii verifică această pistă, mai cu seamă că la perchezițiile din casa șoferului ar fi găsit indicii că acolo ar fi avut loc o altercație. Mai mult decât atât, aceștia au găsit urme de sânge atât în casă, cât și în curte. 

Autoturismul a fost, de asemena, fotografiat și expertizat de criminaliști. Potrivit anchetatorilor, mașina era grav avariată pe partea stângă, prezentând semne clare ale unui accident rutier. 

Între timp, la locul accidentului, prietenii tânărului ucis au făcut un altar de flori şi lumânări.

Astăzi, şoferul care a fugit imediat după accidentul mortal va fi dus în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Acesta susține în continuare că nu cunoștea victima. Mai mult decât atât, spune că nu își aduce aminte de accident și nici măcar că a condus în noaptea respectivă. 

×
Subiecte în articol: Suceava accident
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close