Antena 3 CNN Externe A mers la cumpărături cu mama ei după care o fetiță de numai patru ani a ajuns în spital după ce a încercat o pereche de pantofi!

A mers la cumpărături cu mama ei după care o fetiță de numai patru ani a ajuns în spital după ce a încercat o pereche de pantofi!

A mers la cumpărături cu mama ei după care o fetiță de numai patru ani a ajuns în spital după ce a încercat o pereche de pantofi!
Sursa foto: Sursă: Facebook
30 Aug 2018   •   11:15

O fetiță de numai patru ani a facut septicemie după ce a încercat mai multe perechi de pantofi într-un magazin de încălțăminte. Sienna Rasul de numai 4 ani s-a îmbolnavit grav dupa ce a încercat mai multe perechi de pantofi într-un magazin în timp ce era la cumparaturi cu mama ei, Jodie Thomas. Doctorii au găsit bacteriile care au cauzat infecția pe pantofii de pe suporturile magazinului în care mama si fiica au fost. 

Cazul înfricoșător a ridicat semne de întrebare legate de siguranța magazinelor și a dus la crearea unui avertisment pentru părinții care fac cumpărături pentru începutul anului școlar.

Sienna a stat cinci zile pe patul de spital in timp ce mama ei, Jodie, în vârstă de 26 de ani, a stat lânga ea fară să se miște. 

"Am fost într-adevăr șocată când medicii mi-au spus că este de la încercatul pantofilor. Am fost îngrijorată rău de tot, au trebuit să îi scurgă toată otrava din picior. În mod normal, ar fi purtat șosete dar era vară așa că purta sandale.” a povestit Judie. 

Medicii sunt de părere că pantofii pe care îi probase fetița fuseseră încercați de alte copile și Sienna a prins infecția foarte rapid.

Jodie a dus-o pe Sienna la doctor când a început să plângă în agonie în ziua de după excursia de shopping. Medicul a observat infecția și a folosit un stilou pentru a trasa o linie în jurul locului unde se răspândise infecția.

Lui Sienna i-a fost apoi permis sa meargă acasă dar ea este încă monitorizată îndeaproape de medici. Jodie încurajează acum  părinții să se asigure că copiii lor poartă șosete atunci când încearcă pantofi noi. 

Sursă: Mirror

×
Subiecte în articol: copii infectie pantofi
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close