Antena 3 CNN Externe Barack Obama îl critică pe Donald Trump: "Nu este calificat pentru funcția de președinte!"

Barack Obama îl critică pe Donald Trump: "Nu este calificat pentru funcția de președinte!"

Barack Obama îl critică pe Donald Trump: "Nu este calificat pentru funcția de președinte!"
02 Aug 2016   •   19:52

Barack Obama l-a criticat virulent marţi pe candidatul republican la preşedinţia SUA, afirmând că Donald Trump este "teribil de nepregătit" pentru a deveni preşedinte al ţării, pe fondul polemicii stârnite de criticile acestuia la adresa familiei unui soldat musulman ucis în luptă, relatează Reuters, AFP şi DPA.

"Candidatul republican nu este calificat pentru a deveni preşedinte", a declarat Barack Obama în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Washington.

"Am spus-o şi săptămâna trecută. Continuă să demonstreze acest lucru", a afirmat Obama, reamintind criticile publice foarte controversate ale lui Donald Trump la adresa părinţilor unui căpitan musulman ucis în Irak în 2004, invitaţi la convenţia de învestire a lui Hillary Clinton săptămâna trecută.

Faptul că Donald Trump critică o familie "care a făcut sacrificii extraordinare pentru această ţară, faptul că nu pare să aibă cunoştinţe de bază privind subiecte esenţiale în Europa, Orientul Mijlociu, Asia, arată că este teribil de nepregătit pentru acest post", a spus liderul de la Casa Albă în cadrul unei conferinţe de presă comune cu prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close