Antena 3 CNN Externe "Ei sunt aici!" | OZN filmat cu o dronă în Ungaria: Imagini care îţi taie respiraţia

"Ei sunt aici!" | OZN filmat cu o dronă în Ungaria: Imagini care îţi taie respiraţia

Un obiect zburător de formă cilindrică, surprins într-un sat din nordul Ungariei a creat vâlvă pe internet în rândul pasionaților de OZN-uri. Iată imaginile.

"Ei sunt aici!" | OZN filmat cu o dronă în Ungaria: Imagini care îţi taie respiraţia
Sursa foto: Captură video youtube Andras Horvath
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   22:01

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone în iunie 2020, în Csobánka, un sat în comitatul Pest, în nordul Ungariei. Când a analizat mai bine filmarea, Andras Horvath a observat un obiect în formă de cilindru şi a postat imaginile pe reţelele sociale pentru a identifica obiectul misterios. 

În filmare se observă cum un obiect aparent metalic, fără aripi, traversează cerul cu mare viteză şi dispare în nori, lucru care a trezit interesul pasionaților de OZN-uri. 

Potrivit internauţilor, obiectul misterios ar putea corespunde descrierii de către autorităţile americane şi canadiene a unei aeronave de formă cilindrică doborâte în Yukon, la frontiera Alaskăi, însă nu este exclusă nici varianta unui balon spion sau a unei drone.

"Pare un fel de rachetă, poate concepută pentru a se sustrage contra apărării, pe care poate că Ungaria o urmărește",

Citeşte şi: "Mi-a arătat porțile spre Univers!". Un fost angajat la mina de uraniu din Ciudanovița a povestit pe YouTube că s-a întâlnit cu extratereştri

"Cu siguranță este ceva, dar felul în care se mișcă în jos este îndoielnic. Făcută de om",

"La început am crezut că ar putea fi o rachetă hipersonică, dar nu există fum",

"Rachete sau alte lucruri pe care guvernele le testează. Dacă cineva spune că extratereștri, presupun că au mers cu autobuzul scurt", sunt doar câteva dintre părerile celor care au analizat cu atenţie imaginile. 

×
Subiecte în articol: obiect misterios Ungaria ozn
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close