Antena 3 CNN Externe Părinții studentului american torturat în Coreea de Nord, dezvăluiri șocante: ”A ajuns acasă orb, surd, cu mâinile și picioarele deformate”

Părinții studentului american torturat în Coreea de Nord, dezvăluiri șocante: ”A ajuns acasă orb, surd, cu mâinile și picioarele deformate”

Părinții studentului american torturat în Coreea de Nord, dezvăluiri șocante: ”A ajuns acasă orb, surd, cu mâinile și picioarele deformate”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
27 Sep 2017   •   09:52

Părinții lui Otto Warmbier, studentul torturat în Coreea de Nord, au vorbit pentru prima dată public despre moartea fiului lor și au dezvăluit starea deplorabilă în care se afla tânărul de 22 de ani, când a ajuns acasă.

Cindy și Fred Warmbier au povestit că Otto nu era în comă când a ajuns în SUA: „Să spui că era în comă este nedrept. Se mișca, se zbătea violent și scotea niște sunete inumane”, a declarat tatăl tânărului.

Potrivit BBC News, Otto a ajuns acasă ras în cap, orb, surd, cu brațele și picioarele „complet deformate” și avea o cicatrice uriașă pe picior, spun părinții acestuia. 

”Părea că cineva a luat un clește și i-a rearanjat dinții în gură. Otto a fost torturat în mod sistematic și a fost rănit intenționat de Kim și regimul pe care îl conduce”, acuză părinții studentului.

Aceștia mai susțin și că Otto a fost eliberat pentru că regimul de la Phenian nu a vrut ca acesta să moară pe teritoriul lor.

Pe de altă parte, un ziar local din SUA contrazice afirmațiile părinților lui Warmbier și prezintă un raport al medicului care a declarat decesul. Conform acestui raport, Otto Warmbier prezenta câteva semne minore pe corp, însă nimic care să indice faptul că a fost torturat.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close