Antena 3 CNN Externe Gestul extrem la care a recurs o pensionară care nu şi-a mai putut plăti datoriile | Femeia a fost victima unei înşelătorii

Gestul extrem la care a recurs o pensionară care nu şi-a mai putut plăti datoriile | Femeia a fost victima unei înşelătorii

Victimă a unei fraude, Ann Myers, în vârstă de 74 de ani, din Ohio, a căzut în plasa unor infractori şi, astfel, a pierdut sume mari de bani pe care nu mai reușea să le acopere. Situația extremă a determinat-o să recurgă la gesturi necugetate.

Gestul extrem la care a recurs o pensionară care nu şi-a mai putut plăti datoriile | Femeia a fost victima unei înşelătorii
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   12:37

Disperată, femeia a ales să jefuiască o bancă cu speranţa că va obţine banii necesari pentru a-şi plăti datoriile. 

După incident, poliţiştii au ridicat-o pe femeie din propria locuinţă. 

La percheziția mașinii, agenţii au găsit o armă despre care se spune că ar fi fost folosită în jaf, precum și îmbrăcăminte aruncată și o plăcuță de înmatriculare falsă.

Pensionara a declarat că fusese victima unei fraude pe internet. Ea a transferat unei persoane necunoscute sume mari de bani împrumutate de la rude, 5.000 de dolari de la sora ei și 65.000 de dolari de la un prieten.

Aflată în imposibilitatea de a mai plăti datoriile, femeia a decis să jefuiască banca.

Acum, femeia a fost acuzată de tâlhărie calificată cu o armă de foc și manipulare a probelor. Aceasta a reușit să fure doar 500 de dolari.

"Unii o pot considera o victimă, dar Ann a amenințat viața și sănătatea oamenilor din bancă, jefuindu-i sub amenințarea armei", a declarat sergentul de poliție Brandon McCroskey pentru ziarul local The Columbus Dispatch.

×
Subiecte în articol: pensionara datorii jaf armat banca
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close