Antena 3 CNN Externe PREMIERĂ în Europa. Facebook, vinovată de MOARTEA celei mai frumoase fete din oraş. "Nu e suficient ce mi-ai făcut?!"

PREMIERĂ în Europa. Facebook, vinovată de MOARTEA celei mai frumoase fete din oraş. "Nu e suficient ce mi-ai făcut?!"

PREMIERĂ în Europa. Facebook, vinovată de MOARTEA celei mai frumoase fete din oraş. "Nu e suficient ce mi-ai făcut?!"
de O.P.    |    28 Mai 2013   •   07:33

Viaţa Carolinei Picchio din Novara, Italia s-a terminat tragic, la vârsta de 14 ani. Adolescenta a ales să moară pentru că nu mai suporta batjocurile colegilor ei, fiind ţinta glumelor acestora şi pe reţeaua de socializare Facebook.

Carolina a sărit de la etajul al treilea al blocului în care locuia, cu câteva momente înainte de a lua decizia dramatică, ea postând pe Facebook următorul mesaj: "Nu e suficient ce mi-ai făcut? M-ai făcut să plătesc de prea multe ori!".

Carolina Picchio era considerată cea mai frumoasă fată din Novara.

În cazul sinuciderii Carolinei sunt anchetaţi mai mulţi adolescenţi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, fiind consideraţi autorii morali ai decesului tinerei, însă, în premieră pentru Europa, şi reţeaua de socializare Facebook este investigată de autorităţile italiene.

"Facebook a avut un rol decisiv în producerea tragediei", spun anchetatorii italieni.

Şocant în acest caz este că mesajele batjocoritoare la adresa fetei au continuat şi după decesul ei şi au fost răspândite cu repeziciune pe reţeaua de socializare.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close