Antena 3 CNN Externe Reîntâlnire EMOŢIONANTĂ. Un judecător îl face să PLÂNGĂ în hohote pe un bărbat aflat în boxa acuzaţilor (VIDEO)

Reîntâlnire EMOŢIONANTĂ. Un judecător îl face să PLÂNGĂ în hohote pe un bărbat aflat în boxa acuzaţilor (VIDEO)

Reîntâlnire EMOŢIONANTĂ. Un judecător îl face să PLÂNGĂ în hohote pe un bărbat aflat în boxa acuzaţilor (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Captură Youtube
03 Iul 2015   •   20:18

Un judecător din Miami a avut parte de o reîntâlnire emoţionantă cu un fost coleg din gimnaziu, care se afla în boxa acuzaţilor.

Arthur Booth, în vârstă de 49, a fost arestat pentru mai multe acuzaţii, printre care: intrare prin efracţie, furt, fuga de la locului accidentului şi opunere la arestare.

El a mers în faţa judecătorului Mindy Glazer în boxa acuzaţilor.Glazer l-a recunoscut pe Booth şi l-a întrebat dacă a învăţat la şcoala Nautilus.

"Oh, Dumnezeule, oh Doamne!" a spus Booth, acoperindu-şi faţa după care a început să plângă.

"Îmi pare rău să te văd acolo, mereu m-am întrebat ce s-a întâmplat cu tine, domnule", a spus judecătoarea Glazer, iar Booth a continuat să plângă. "Acesta a fost cel mai frumos copil din gimnaziu, el a fost cel mai bun copil din gimnaziu. Toţi copiii îşi doreau să joace fotbal cu el şi uite ce s-a întâmplat."

Booth a continuat să repete "Oh, Dumnezeule", în timp ce Glazer i-a spus multe cuvinte de încurajare.

"Îmi pare rău să te văd acolo. Domnule Booth, sper că eşti capabil să te schimbi, îţi doresc mult noroc", a spus ea. "Ceea ce este trist e să vezi cât am îmbătrânit . Mult noroc îţi doresc, domnule, şi sper că eşti în măsură să ieşi din această situaţie cu bine şi să duci o viaţă fără probleme legale."

Potrivit raportortului de arestare, Booth a fost reperat la volanul unui vehicul suspectat că a fi implicat într-un jaf. Atunci când un ofiţer a încercat să îl oprească, Booth a demarat, şi astfel a început o urmărire.

Booth a ignorat semnalele şi a fost implicat în două accidente rutiere, după care şi-a zdrobit masina,conform raportului. Booth a fugit pe jos, dar a fost prins la scurt mai timp, au declarat autorităţile.

Obligaţiunile lui Booth a fost stabilite la 43.000 dolari. Este necunoscut dacă el şi-a angajat un avocat.

×
Subiecte în articol: judecator lacrimi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close