Antena 3 CNN Externe Prezentatoare TV din Rusia: "Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie în timpul înmormântării reginei Elisabeta a II-a"

Prezentatoare TV din Rusia: "Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie în timpul înmormântării reginei Elisabeta a II-a"

O prezentatoarea TV din Rusia, Olga Skabeeva, a declarat în cadrul unui talk-show pe care îl moderează că Moscova ar fi trebuit să atace Marea Britanie chiar în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

Prezentatoare TV din Rusia: "Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie în timpul înmormântării reginei Elisabeta a II-a"
Sursa foto: Facebook | Sky Over Ukraine
de Ioana Mircea    |    20 Sep 2022   •   23:26

Olga Skabeeva, poreclită „Păpușa de Fier” a lui Vladimir Putin, a avut câteva comentarii controversate, luni, în timp ce modera emisiunea TV, la o oră de mare audiență, alături de invitatul său deputatul Andrei Guruliov.

El a spus că Rusia ar trebui să lanseze un atac nuclear asupa Marii Britanii. „Biden a declarat că, în timpul evenimentelor (n.r. din Ucraina), Rusia a folosit armament chimic sau că a efectuat atacuri nucleare pe teritoriul ucrainean. Aţi auzit aceste prostii?.

Ce-l face să creadă că vom efectua un atac nuclear în Ucraina? Trebuie apoi să trăim în continuare acolo! Şi avem o groază de alte ţinte, iar (n.r. baza militară americană) Ramstein (n.r. din Germania) este una (n.r. dintre ele). Dar poate aştepta. De ce să bombardăm Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?”, a afirmat Guruliov.

Olga Skabeeva, i-a răspuns că „ar fi trebuit s-o facem azi (luni). Toată lumea bună este acolo, să asiste la funeraliile reginei Elisabeta a II-a”.

Se pare că nu este prima dată când Guruliov cere o lovitură nucleară asupra Marii Britanii. În august el a declarat pentru televiziunea de stat rusă că cea mai rapidă cale de a învinge Ucraina ar fi să șteargă insulele britanice și să le transforme într-o țară a lumii a treia, potrivit digi24.ro.

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close