Antena 3 CNN Externe Rusia îşi reiterează sprijinul pentru regimul lui Bashar al-Assad

Rusia îşi reiterează sprijinul pentru regimul lui Bashar al-Assad

Rusia îşi reiterează sprijinul pentru regimul lui Bashar al-Assad
27 Noi 2014   •   15:55

Rusia îl va susţine în continuare pe preşedintele Bashar al-Assad în lupta pentru combaterea terorismului din Orientul Mijlociu, indicând că acum nu mai există loc pentru niciun compromis în conflictul sângeros din Siria.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin şi ministrul său de Externe, Sergei Lavrov, au purtat discuţii cu şeful diplomaţiei siriene, Walid al-Moualem, prin care s-a subliniat că relaţiile dintre Moscova şi Damasc rămân în continuare unele solide.

"Împărtăşim aceeaşi idee care susţine că principalul aspect care ameninţă stabilitatea din Orientul Mijlociu îl reprezintă terorismul", a spus Lavrov într-o conferinţă comună cu Moualem.
"Rusia va continua să sprijine Siria în lupta de combatere a acestei ameninţări permanente", a menţionat Lavrov, citat de Reuters.

Al-Assad are în Rusia un aliat cheie în relaţiile cu comunitatea internaţională privind conflictul intern care macină Siria de patru ani şi unde situaţia s-a deteriorat semnificativ odată cu intrarea în scenă a grupării Statul Islamic.

×
Subiecte în articol: siria Sergei Lavrov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close