x close

Fii alături de noi!

S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet

de 11 Ian 2016   •   10:10
S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet 127
Foto: imgur.com
Un tânăr a făcut o descoperire șocantă și a ținut să împărtășească cu prietenii lui de pe internet întreaga întâmplare. El a găsit în telefonul tatălui său mai multe mesaje compromițătoare care dovedeau relația indecentă pe care părintele lui o avea chiar cu iubita lui.

Tânărul a postat pe internet capturi foto ale conversației indecente dintre tatăl lui și iubita sa. Fata îi trimisese tatălui său chiar și imagini cu ea goală.

„Tocmai am aflat că iubita mea face sex cu tatăl meu. Am găsit mesajele și pozele în telefonul lui, pe care l-a uitat acasă. Ce să fac?” a întrebat tânărul pe internet.

Dar tânărul nu s-a oprit aici. El a confruntat-o pe iubita lui și a întrebat-o, într-o conversație pe Facebook, de ce a ales să-l înșele chiar cu tatăl lui. Inițial, tânăra a negat relația, dar pusă în fața pozelor compromițătoare, nu a avut de ales și a recunoscut totul.

„A pus o presiune foarte mare pe mine. A fost o întâmplare nefericită. Nu a însemnat nimic pentru mine” a spus tânăra în conversația cu iubitul ei.

Vedeți aici întreaga conversațieÎn Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati