x close

Fii alături de noi!

S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet

de 11 Ian 2016   •   10:10
S-a uitat în telefonul tatălui său și nu i-a venit să creadă. Apoi a postat întreaga conversație pe internet 127
Foto: imgur.com
Un tânăr a făcut o descoperire șocantă și a ținut să împărtășească cu prietenii lui de pe internet întreaga întâmplare. El a găsit în telefonul tatălui său mai multe mesaje compromițătoare care dovedeau relația indecentă pe care părintele lui o avea chiar cu iubita lui.

Tânărul a postat pe internet capturi foto ale conversației indecente dintre tatăl lui și iubita sa. Fata îi trimisese tatălui său chiar și imagini cu ea goală.

„Tocmai am aflat că iubita mea face sex cu tatăl meu. Am găsit mesajele și pozele în telefonul lui, pe care l-a uitat acasă. Ce să fac?” a întrebat tânărul pe internet.

Dar tânărul nu s-a oprit aici. El a confruntat-o pe iubita lui și a întrebat-o, într-o conversație pe Facebook, de ce a ales să-l înșele chiar cu tatăl lui. Inițial, tânăra a negat relația, dar pusă în fața pozelor compromițătoare, nu a avut de ales și a recunoscut totul.

„A pus o presiune foarte mare pe mine. A fost o întâmplare nefericită. Nu a însemnat nimic pentru mine” a spus tânăra în conversația cu iubitul ei.

Vedeți aici întreaga conversațiepoza

Actualitate

S-a apucat de sport și totuși soțul ei a cerut divorțul. Cum a ajuns să arate femeia după doar câteva luni

In 2011, Kailin cantarea 90 de kilograme si traia departe de sotul ei, un soldat in marina militara, scrie kanald.ro. Tanara a vrut sa ii faca o surpriza barbatului in momentul in care urma sa se intoarca acasa din...

25 Iul 2016  •  22:47

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Ramona Gabor a apărut așa într-o fotografie. Fanilor nu le vine să creadă că așa ceva s-a întâmplat

Ramona Gabor duce o viață de huzur. Din ce în ce mai puțin prin România, sora Monicăi Gabor încinge imaginația bărbaților de pe plajele din Dubai, Mexic sau Miami, scrie click.ro. Chiar și...

25 Iul 2016  •  22:31

sati