Antena 3 CNN Externe Șeful serviciilor de informații ruse spune că războiul din Ucraina va stabili arhitectura întregii ordini mondiale, fiind motivul ”rezistenței acerbe”

Șeful serviciilor de informații ruse spune că războiul din Ucraina va stabili arhitectura întregii ordini mondiale, fiind motivul ”rezistenței acerbe”

Serghei Naryshkin, directorul serviciului de informații externe rus (SVR), a transmis că arhitectura întregii ordini mondiale se va stabili în urma războiului din Ucraina. Potrivit acestuia, este și momentul adevărului pentru lumea rusă.

Șeful serviciilor de informații ruse spune că războiul din Ucraina va stabili arhitectura întregii ordini mondiale, fiind motivul ”rezistenței acerbe”
Sursa foto: Twitter/ Sushmit Patil Сушмит Патил सुश्मित पाटिल
de Cerasela Stafie    |    07 Apr 2022   •   14:43

Războiul Rusiei în Ucraina a devenit un moment al adevărului pentru lumea rusă, care și-a declarat disponibilitatea de a-și apăra dreptul la propria identitate, a declarat directorul serviciului de informații externe rus SVR, Serghei Naryshkin, scrie agenția de presă rusă de stat, Tass.

Invazia Ucrainei, pe care rușii o numesc ”operațiunea militară specială a Rusiei”  este un ”adevărat moment al adevărului pentru lumea rusă, care este hotărâtă să apere dreptul la propria identitate în fața globalismului agresiv, întruchipat în hegemonia SUA, extinderea NATO, politica de intervenționism liberal și propaganda LGBT,” a spus el.

”Într-o măsură nu mai mică, operațiunea s-a dovedit a fi un punct fără întoarcere pentru Occidentul colectiv, care, în frenezia sa rusofobă, sfidează în mod deschis propriile principii de bază, care au avut nevoie de decenii și chiar secole pentru a se contura, cum ar fi inviolabilitatea proprietății private, libertatea de exprimare și accesul liber la informație.”

Rușii recunosc meritele armatei ucrainei. În schimb, Naryshkin crede că ”rezistența acerbă indică fără echivoc că este în joc ceva mai mult decât viitorul actualului regim de la Kiev”.

"De fapt, problema zilei este arhitectura întregii ordini mondiale. A ghici forma ei în situația actuală este foarte greu, dar se poate afirma cu certitudine că nu va exista nicio întoarcere în trecut", a a adăugat șeful serviciilor de informații ruse.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close